Back the fuck off, you maniacs!!

Jag är så jävla less på allt konstigt folk runt oss...jag förstår för huvudtaget inte vad för slags psykiskt problem de måste ha..? Jag var redan trött och ur gängorna men detta fick mig att bli fullständigt ursinnig. skulle rasta hunden och samtidigt slänga soporna. Samtidigt som jag ska in i sophuset ska också ett äldre par in där..aldrig sett dem förut. Jag slänger först röda och gröna påsen och sen ska sortera fem tomflaskor..jag börjar slänga flaskor och avbryts av ett surt "Ja alltså..du kan ju tänka på andras hörsel när du gör det där,,,eller IAF hundens!!"
Jag lyfter förvånat huvudet och stirrar på människan, jag fattar ingenting...okej att glas kraschar..men eh..ganska väntat va? "Du kan ju hellre släppa ned glaset..istället för kasta...det är ju HEMSKT ljud..."
 
Jag står fortfarande och stirrar på henne..jag undrar om hon är seriös. Sedan kommer slutklämmen "du är ju för fan omänsklig...du borde inte ha djur ju!!"
Sedan vänder hon på klacken och går efter sin karl....jag står först som fastfrusen och sen går varenda cylinder igång på mig. Jag går efter och fräser tvärilsket "JAHA, ?! så jag är omänsklig för att jag slänger glas i knappa fem minuter?! Är det omänskligt?? Jag undrar vem fan det är som är idiot egentligen??"
Kvinnan bara ser på mig och går...

VAD ÄR DET FÖR JÄVLA FOLK JAG HAR RUNT MIG EGENTLIGEN?!!  Jag är otroligt pressad just nu, jag har skitmkt att göra både i skolan och utanför..och så kommer sånt här. Från dessutom en helt okänd människa`?! Det är så man nästan storknar....Och om folk är såhär sjuka i huvudet nu när jag "bara" har hund, hur blir de inte sedan då..om och när man skaffar barn?!
Skaffa ett eget liv istället för att kränka mitt!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback