What else can I do?

except from doing my best? Jag orkar samtidigt inte tänka på det, men det är ständigt närvarande i huvudet på mig.
Äh. Screw it!

Lät läraren läsa första sidan jag skrivit i religionen. Hon tyckte det var suveränt bra. =) Blev så glad, trodde nämligen att jag var helt ute och cyklade. Så skönt, nu kan jag bara köra på så det ryker.
Har däremot ganska mycket att göra idag, måste ta hand om massa ren tvätt och hänga upp tvätt, ut och slänga skräp, fått läst lite grann osv. Är bara så slut på energi, vill helst slöa i soffan.

Hoppas även på massa jobbtillfällen i oktober. Behöver verkligen extra pengar utöver CSN, tycker det är rätt dumt med deras tak för hur mkt man får tjäna. Iofs, tror knappast jag kommer upp till 49 tusen eller var det var..men ändå.

När vi kom hem förut idag, så hade Kicks magasinet kommit, så jag tog en väl behövlig paus och bara satte mig ned o läste det. Sedan satte jag igång att baka kanelbullar. När jag bakade bullarna och mätte upp socker, mjölk, smör etc så kom jag tänka på all mathysteri i samhället just nu. Just det, mathysteri. Såklart kan man ju inte trycka i sig hur mycket som helst, utan att kroppen säger ifrån men samtidigt  är det oerhört idiotiskt. En kille igår på kursen sa att han sköter sin kropp ganska perfekt, dvs han åt "vanlig husmanskost" motionerade mycket, svårare så än så behöver det inte vara. En annan sa också att folk överlag rörde mer på sig förr. Idag är allt stillasittande nästan. Tro fan det att man blir fet och får osund hälsa då. Min mamma sa alltid att balansen var viktig, dvs att man åt och förbrände det. Såklart. Gillar man inte att flåsa på gymmet så finns andra alternativ.
Så, man behöver inte skippa t.e.x godis, efterrätter eller annan fet/söt mat, så länge man omsätter det och rör på sig. Och ingen mår bra av ensidig kost. Variera mera, är mitt motto.

Nu ska jag fixa vidare här
//A


Lazy or not?

Pjuh. Har ingen lust alls att skriva  på vare sig arbetet eller religionen. Behöver också få tag på läraren, vilket är helt omöjligt. vill inte behöva vänta ända tills på fredag för att kunna nå henne. :/
Tänkte däremot ta en lässtund då jag ska sova sen, plöja igenom svenskan och psykologin. Så kan jag skriva reflektionen imorrn istället. Fick förresten bra respons på senaste inlämningen i svenskan. Glömde däremot fråga om insändaren. :/

Har också ritat upp en plan för hur guiden ska se ut. Blev rätt nöjd. Nu gäller det bara att bilderna ska klaffa också. Men det ska dem..

Usch, avskyr att känna mig osäker på något.
Men nu ska jag fixa med annat,
//A

Bostadsrätter..*suck*

Det här läste jag precis på Expressen. Det är upp efter väggarna galet. Men också jävligt typiskt bostadsrätts föreningar. De är jäkligt snabba på att hitta fel och skäl till att klaga. När jag läst några artiklar om detta, så undrar man nästan om det är själva kvinnan det handlar om. Styrelsen nämner att lägenheten är misskött. Det framkommer dock inte VAD som är som misskött. Och den erfarenhet jag har av insats-boende är att man SJÄLV bestämmer över sin bostad. Vill man inte renovera..så fine. Stam-renovering är något annat däremot. Får en misstänkt känsla av att det inte alls handlar om tantens missande av hyresbetalning. Det är väl någon surkart i styrelsen som ser sin chans att bli kvitt henne.  Oerhört lågt i så fall. Sedan handlar det om EN hyra, my God. Som om bara hon skulle kunna glömma. Som om tekniken inte kan strula till sig.
Dessutom är skiten betald men ändå surar styrelsen. Förjävligt.

Meningsfullt förresten att gå till skolan idag. Tydligen bara jag här från B-kursen. Var fan är människorna? Läraren verkade också förbryllade över deras frånvaro. Hon sa ju två veckor, inte tre.
Men skit samma, jag har fått info om nästa uppgift och tänkte läsa det noggrannare hemma.
Tycker bara det är störigt med de dessa åh-så-mogna-mammorna som inte ens kan hålla ett tidschema för något. Som förförra veckan; vi skulle läsa och fixa frågor. En verkade högst irriterad över detta och utbrast ; "Nej, det tänker jag VERKLIGEN inte sitta med i helgen"
Eh, nehej? Den här personen har valt att läsa ca 4-5 kurser samtidigt, då får man väl för fan avsätta tid för det? Och deras argument brukar ofta vara något med familjen, barnen(!?). Jag är ofta astrött hemma, i helgen blev inte mycket gjort pga jobbet. Men inte säger jag bajsnödigt "Nej, det där tänker jag inte göra". Jag har ju valt detta och då måste jag ju fullfölja det. Min poäng är att jag är aptrött på folk som använder sina jävla ungar och familj och släkt och fan vet allt som en slags sköld mot att göra sådant som de faktiskt självmant gett sig in i.


Nu ska jag gå ned till stan, och senare upp till trafiksskolan. Åh så roligt *ironi*

*************
Tänk! Det behövdes bara knappa 40 minuter för att sabotera mitt goda humör. Trafiksskolan! Bilar! Prov! Jag hatar de här orden alltså. Och jag vägrar att köra med den där människan fler ggr. Varför frågar man om hur någon tänker, när man ändå inte godtar förklaringen? Varför ens fråga, då man BESTÄMT sig själv för hur det ligger till?!! Fattar inte hur jag ska orka den här skiten. Jag hatar det så innerligt.
//A

Gnället

Jag är faktiskt helt utled på att höra folk beklaga sig om allt. Nu det sista har valet varit det största samtalsämnet, vilket ju är ganska självklart. Men poängen är att folk ger sig så förbannat över t.e.x att akassan ska sänkas. Ja, det jävligt dumt, det håller jag med om. Men vet ni egentligen om hur bra vi har det i Sverige? Folk gnäller hela jävla tiden om pengar, och det är samma sak hela tiden; de har för LITE för pengar.  Tror ni att t.e.x andra delar av världen har det så himla fett ställt med t.e.x sjukersättningar, akassor, och studiemedel? Bland annat så jag har förstått att t.e.x Frankrike har extremt lite att erbjuda studenter, ekonomiskt sett. En tjej hörde jag påstå att de skulle ha 900 kr! Tänk en student i Sverige som fått 900 av Csn. (alltså ingen gymnasie-elev nu) , vilket rama-skri som skulle utbrutit. (iofs med ganska stor rätta eftersom hyran ligger på mellan 2-3 tusen för en lägenhet). Men ändå. En vän till mig läser i USA, han säger att massa, om inte alla han känner och pluggar med jobbar extra för att kunna överleva som studenter. Som det lät på honom var det självklarhet att eleverna skulle jobba också, inte bara förvänta sig att myndigheter ska punga ut med flera tusen.

Sedan är det många som grämer sig över ifall, och de ställen där vården kostar. Jag säger såhär; alla ska få vård och man ska inte behöva köpa vården. Men många jag känner väljer hellre att köpa, betala privat för vård. De är pisströtta på nonchalans, orimliga väntetider, etc. Det är ju deras val ifall de hellre vill betala o få vård. Men vad jag stör mig på är att Sverige verkar allt mer vara ett land där folk förväntar sig att allt ska trilla från himlen på dem. Många verkar tro att staten är någon slags jätte-förälder som ska försörja allt och alla. Ta inte detta fel nu, givetvis ska det finnas en grundtrygghet, dvs akassor, sjukpenning osv. Men jag tycker många pratar om detta som om det vore något ALLA ska ha rätt till. Vet många dönickar som går på bidrag osv, till ingen nytta. Människorna är friska, arbetsdugliga men ser hellre att leva på bidrag. Varför?
En tjejkompis till mig känner en sån kille. Han vägrar jobba. Varför i hela fridens namn vägrar man arbeta? Jag gick, hemska tid, arbetslös i ett år ungefär. Absolut en av mina värsta tider i livet hittills. Och så finns det som väljer en sån tillvaro. Helt sjukt ju.

Och sedan är jag trött på alla lata jäklar, i den form att dem visst kan jobba, att dem visst fixar många saker samtidigt. Men ändå "orkar inte" Vilket crap, jag läser 400 poäng på en termin nu, jag sliter förgäves med körkort,OCH jobbar samtidigt. Tungt? Ja, såklart. Men vem sa att livet är någon rosenskimrande dröm utan hinder? Och jag sliter hellre arslet av mig på alla sätt o vis för att slippa alla bidrag och jox. Jag orkar inte gny om CSN´s bidrag utan försöker hellre jobba ihop lite extra vid sidan av.Så gör massvis av andra länder runt om i världen, så vad hindrar svenska studenter egentligen?

Och jag hoppas verkligen att mitt budskap gick fram, dvs att bidrag ska folk få som behöver det, inte ni som inte orkar göra ett skit.  Vi hade  lika gärna kunnat leva på gatan i någon öststat, alldeles utblottade, eller levt i ett vindpinat tält i Pakistan, vi hade kunnat haft en miljon ggr värre mot hur vi har det, ändå är det bara massa gnäll som genomsyrar vardagen.

Succén fortsätter!

Det är helt otroligt. Från ett sugigt IG på gymnasiet till MVG nu i religonen! *tjoar* Fan vad bra! Tänk om det bara fortsätter såhär också! Hade ett samtal med religionsläraren och hon var supernöjd med mina uppgifter. Bland berömde hon mig för min analytiska förmåga, att mitt språk var bra och underhållande att läsa. Och att det syntes att jag verkligen tagit mig tid att reflektera och tänka! Blev helt mållös över den underbara responsen. Detta sporrar mig till att jobba ännu hårdare.

Läst hälften av Haag´s bok, skrattar verkligen högt. Hon är skitrolig! =) Som en svensk Marian Keyes fast ändå inte.
Idag ska jag dock hinna färdigt med det sista i samhällen. Och på måndag blir det ny uppgift. Någon slags reklamanalys tror jag bestämt. Well, sånt älskar jag så det ska nog gå vägen det med.
Och så ska jag jobba hela helgen också. Vem sa att helgen var till för vila?
Sedan ska man harva igenom arbetet, måste börja få disciplin på det nu. Its serious now, not a game anymore.

Och ikväll blir det första delen i Carribean-filmerna. Tänkte se om den nu, jättelänge sen man såg första ju. Men nu måste jag dra om jag ska hinna posta min HM-beställning. Dessutom får jag snart börja fixa middag, magen börjar kurra och ha sig. Tänkte tillaga lasagne idag. mmm.


Förresten, du din jävla idiot som ringde igår och bräkte om allt det där; Skaffa ett liv. Och det nu! Du säger att du inte har några vänner, nehej, såå konstigt. Kanske beror på din jävla offer-mentalitet. Wake up; livet är ingen dans på rosor, var och en ansvarar själva för sina liv och inget kommer gratis. För att återknyta till mín psykologi; du är en verkan hela tiden, du vägrar se att du kan vara orsaken till det som händer. Vakna för fan! Tänk att sätta dig på t.e.x kognitiv terapi, man skulle ju bli mörkrädd för det som framkommer.
Hjälp vilken idiot du är. Ta tag i liv, mogna och börja ta ansvar.


//A

Egentligen bara bra saker

Glömde nämnde veckans bästa kommentaren om/till mig;
"Du är sån där med massa åsikter va,?, jag gillar eldsjälar som brinner för det dem gör" -kille på skolan. O nej, snappade inte upp namnet på honom.
Och idag efter jag levererade min tredje inlämning i psykologi kunde jag inte låta bli att fråga, hur jag låg till. Och tydligen ligger jag på "tre bokstävers betyg"
IHHHH!!! =)

Annars då? Jo, fan det går. Tänkte komma någon vart i religionen nu här ikväll. Ska bara prata snabbt med läraren imorrn också. Måste fråga om ett par saker. Fick också se att jag måste avboka några lektioner på trafikskolan, har blivit något fel där. Och fixat några andra böcker om Prag. De två jag hade här hemma var urkassa.

När jag var o handlade korvbröd på Willy´s såg jag Martina Haag´s bok, "Under och älskad av alla" Har velat läsa den riktigt länge, bara inte blivit av. Så jag köpte den ;) Hann med ett par sidor innan bussen kom. Hehe, verkar ju helfestlig!

Nej. nu får jag sätta igång och få något vettigt gjort. Lovorden idag får mig bara att öka insatserna.
Och jag ska fixa allt, och då menar jag allt.

//A

Bara plugg..

Fast en del har jag redan åstadkommit; färdig med psykologin, gjort upp planering och loggbok för arbetet, och jobbar på svenskan nu. Men jag tror jag ska göra ett break och gå ut en sväng. Är slö och behöver ut och få frisk luft.
Har även hunnit plocka ur och i diskmaskinen, hängt tvätt, vikt tvätt. Måste röja upp i vardagsrummet senare, ligger massa papper o skit på bordet.

Funderar över vad jag ska äta till middag idag..har total hjärntorka. Har också en stor lust att baka choklad-cookies. Ni vet såna där som säljs i affären, såsom
Maryland Cookies.  (hittade inte de vanliga Marylands ..) Vet bara inte om jag hinner och orkar. Vill få färdig så mycket som möjligt idag.

Well, I will see!

**********
Shit, de där kakorna blev verkligen inget bra. Tur iaf att jag lyckades med middagen och att jag gjort såpass mkt studerande idag ;) Bara religion o arbete kvar! =) Yes!

och det här så jävla barnsligt. Det är väl några sura loosers som saknar liv. Herregud, väx upp.


Tigi-lyx!

Vilka underbara produkter dem är ;) Testade schampoot och balsamet imorse, vad lent håret blev. Inte alls det det där spretiga, slitna. Och så har man testat mousse-sprayen också. Detta kommer nog bli "mitt" märke. Tack så mkt för att du propsade på mig om Tigi, Jeanette! You´re a star! =)

Happ, nya uppgifter i svenskan då. Ser faktiskt riktigt mycket fram emot den här, det är också ett ämne jag skulle kunna skriva minst tio sidor om. :P Dessutom hade vi diskussion om manligt/kvinnligt idag. Vad trött jag blir. Ja, jag VET att ni har era jäkla ungar, men det betyder fortfarande INTE att ni har någon slags "mer" rätt än andra. Fan, om ni nu är så mogna, har all den här otroliga livserfarenheten, visa det då! Sitt inte och bete er som arslen. Det måste röra sig om någon social okompetens, så som ni ångar på. Maria gapskrattade igår när jag berättade om deras patetiska korrigeringar av det jag säger. För det ska ni veta; att dem inte nekar mina argument, men de måste liksom säga något, rätta till, eller fylla i. Vilka idioter.

Också skönt att valhysterin lugnat sig något. Dock läste jag något underligt i Metro; de hade frågat ett par personer om de tyckte det var rätt att släppa in SD i riksdagen. Alla tyckte det var fel, förutom en, och han var utlänning. Hur kan man stödja ett parti  som är emot allt det man själv står för? De övriga var svenska (iaf till synes) och ville verkligen inte ha in SD. Tack för det.
Sedan på insändare sidan läste jag en massa galenskaper. Folk är verkligen löjliga ibland när det kommer till politiken.

Har läst igenom psykologin och håller på att tröska igenom religionen. Var däremot ett jäkligt långt kapitel i religionen, så jag gjorde ett break. Väldigt intressant iaf; om religion, makt och samhället. Börjar få en idé om vad jag ska skriva om....
Åh. Enda jag irriterar mig på är arbetet. Har inte hittat någon lösning på bild-problemet och så måste jag fylla i den där agendan eller vad vi ska kalla det. *suck* Hatar att göra upp såna planer. Måste låna en annan bok också.

Nåja. Allt har en lösning. I think so anyway!
//A


Vilken dag, vilket liv

Måndagen 18 september; lär nog minnas den här dagen som ett kaos. När valet avgjordes verkade hela Sverige chockat, både på gott och ont. Överallt idag har folk _bara_ pratat om valet. Folk har varit skitsura, jätteglada, en del helt likgiltiga. Vilka reaktioner det här valet förde med sig!
Jag tänker inte skriva varken bu eller bä om det. Orkar inte med det längre. Men jag kan säga att jag är lite full i skratt och att somliga är suckers.

Hänt en del idag, lämnade in samhällsuppgiften. Hon var nöjd med tyckte jag skulle komplettera lite, okej, I will do it then.  Sedan fick jag respons på svenskan, talet. Blev jättebra respons! =) Supernöjd. Jag fixade några frågor på kapitlet i samhällen och sedan funderade jag på kompletteringarna. Ska nu snart skriva ut inlämningen till svenskan imorrn.

Efter detta drog jag till stan, tänkte dra konto-utdrag och sedan dra till torp. ´Men fick hjärtat i halsgropen; min plånbok låg inte i väskan. Jävla, förbannade människor som inte ser skillnad på mitt o ditt, tänkte jag förtvivlat o ringde hem o väckte Thomas. Bad honom leta efter plånboken hemma..och tack gode gud, där fanns den. Men vilken skräckkänsla det var....

Skyndade mig hem, bytta till en svart Gina-tshirt och drog till Torp. Där köpte jag mina efterlängtade gröna mockastövlar med hög klack. Tror klacken är iaf mellan sju-åtta cm. Shit, vad lång man blev! :P Sedan utnyttjade jag mina presentkort och köpte lyxiga Tigi-produkter för håret....de luktar godis ;)

Sedan for jag hem, åt mellanmål. Surfade på internet, sedan har jag städat, tvättat,lagat mat och ska snart sova. Känner mig nöjd med dagen :)

Tomorrow waits a living hell. Men det är morgondagens bekymmer som sagt.....
So long!

//A


Varför är ni så taskiga?!

Läste precis en intervju med Christina Aguilera gjord av Veckoreyvns Ebba von Sydow.  I slutet av intervjun har folk fått skicka in sina egna kommentarer. Men det mesta handlar om hur avskyvärd Ebba är. Varför är ni så jävla elaka är min fråga?
Okej, att man kan tycka att hon är ytlig och bara bryr sig om mode, men hej, det är hennes JOBB. Hon jobbar på en tidning som fokuserar på skönhet, smink, kändisar, mode m,m. Och det är inte heller det hon skriver som kritiken handlar om, utan hur pantad, bimbo-aktig, och hemsk hon är. Och dessa människor har med 99% säkerhet aldrig träffat henne! Det är snarare dem som framför sån här dynga som är korkade, ni saknar totalt respekt som kastar ur er sådant.  Om nu Ebba är så vidrig och ni stör er så oändligt på det, sluta läs då. Ni påstår att ni "inte bryr ett skit om henne" , nähä, men ändå läser ni allt? Ändå bemödar ni er att skriva rader efter rader om hur vidrig hon är, till henne.

Tycker det allmer liknar ett fall av svenska avundsjukan, jag är också avundsjuk som fan. Vill också resa till olika städer flera ggr per år, vill också slippa känna begränsningar då jag handlar och mycket mera. Men inte sätter jag med mig ned och skriver "Åh, du ytliga bimbo, du har inte mycket innanför pannbenet du" Nästan alla människor som jag beundrar och avundas försöker jag istället göra något bra av, jag blir imponerad av människor som jobbar hårt, reser mycket, gör mkt av sina liv helt enkelt. Det blir snarare en inspirationskälla åt mig själv.


Idag har vi haft ett snack om mitt arbete. Han föreslog att jag skulle åka dit, mamma mia! Hur ska jag ha råd och tid till det? Inte vill jag åka själv heller. Och även om resan är jättebillig så måste man ju leva där också.
Jädra skit. Hur ska jag nu göra?

Vädret svänger lika häftigt som börskurserna, -igen. Hela veckan har varit kvav och varm, idag blåser det kallt och är gråmulet. Så idag har jag trippat omkring i mina nya svarta ankelboots. De är jättesköna att ha på sig.  Dessvärre har jag fått upp ögonen för ett par till skor, nämligen ett par mörkgröna stövlar i mocka med 5-8 cm klack. I onsdags var vi på Torp, Emma och jag. Vi gick in en sväng på Bianco Footwear och där hittade jag dem. Provade iofs bara på ena foten, men det kändes bekvämt.
Åh. Har ju ett shoppingkonto, men tveksamt om jag ska köpa dem ändå. Måste ha jeans ju.

Känner mig nöjd ändå idag, ska lämna in båda religionsuppgifterna, svenskan ska in till veckan. Samhällen har jag bara några punkter kvar på. Plus de jäkla frågorna. Sedan ska jag göra upp en mall för arbetet och föra en trist loggbok. (minns det där från gymnasiet, så groteskt tråkigt med loggböcker)
nåja, jag jobbar på som fan och hoppas på det bästa. Kan inte göra så mycket mera.

***********'
Just nu hatar jag Elgiganten mer än någonsin. Idag kom min mobil tillbaka efter två veckors service. Pga att mobilen vägrade skicka mms och ta emot mms. Tro mig, har gjort allting för att själv lösa eländet. Till slut tröttnade jag o gick ut till Elgiganten -igen. Första gången var det batteriet..och nu detta.
Så idag kom fanskapet tillbaka. Hämtade ut det och allt är som vanligt, går inte att skicka mms;n eller så. Precis som innan. Enda skillnaden är att jag kan ta mig ut på internet via mobilen...(!)...men annars är det helt hopplöst.
Kan bli så arg vid sånt här, grejer som inte fungerar! Arrrgh! Vill ha ny telefon, varför ha en som inte fungerar? Betalar man för en telefon med sådana funktioner ska dem också fungera!
>_<

//A

Huvudvärk och ilska

Har extrem huvudvärk. Varit en hemsk dag. Den började dock rätt bra. Gick ut på promenad och sedan satte jag med mig samhällsuppgiften. Jävla partier, vilka krångliga bakgrunder de har. Hundravis med gamla gubbar, årtal, och massa mer. Jag blev matt av att bara reda ut ETT parti. Sedan har jag fortfarande inte fått svar från läraren. Inte bra alls. Jag är nollställd med vad hon menade med frågor med siffror(?!). Dessutom hade hon en konstig policy; att inte lämna ut telefonummer. Okej, jag kan förstå att ens telenummer är privat och man vill inte bli nerringd av massa människor på sin lediga tid. Men som i såna här stunder! Gaah, vad ska man göra?
Dessvärre har jag lovat en annan tjej på skolan att hon ska få överta texthäftet nu. Men eftersom jag inte begripit uppgiften så måste jag ju ha kvar det! *stön*
Jag har möjlighet att kopiera här hemma, men då går det en jävla massa bläck för det är skitmånga sidor.
Mitt i alla årtal och dammiga gubbar ringde trafiksskolan, de hade fått återbud och undrade om jag ville komma dit. Visst, lika bra att ta tjuren vid hornen. Men, det gick inte som tänkt. Och inte för att detta spelade någon avgörande roll men ändå; ni som går och cyklar i trafiken, vem fan tror ni att ni är?! Några slags odödliga människor med företräde överallt eller? Jag är pisstrött på cyklistfittor och virriga fotgängare; VISA ER AVSIKT. och cykla inte på GATAN. För där ska bilar köra! Och fine, finns ingen lag för hur cyklister ska hålla sig på trottoar eller gata, men måste ni köra nästan en halvmeter ut i trafiken?!
Jag hatar er så innerligt.
nu kommer säkert någon och säger "jamen du är ju fotgängare, och cyklist ibland" Japp, så sant, skillanden mellan mig och vissa andra är att jag SER mig för. Jag tar inte för givet att varje bilist ser mig och stannar för mig.
Herregud, använd sinnena för fan.

Annars har jag ätit middag, pluggat vidare. Skrev ut alla sidor om alla eviga -ismer. Och överallt dyker nya ord upp. :/
Ska duscha senare. se på tv en stund nu bara.

Haha, I told you so

Japp, färdig med två uppgifter i religion. Textstudien och reflektions-uppgiften. Färdig med svenskan, färdig med psykologin. Dock samhäll kvar. Läste igenom ett mastigt häfte om hur Sverige styrs och alla propositioner, motioner, regeringar, riksdagar, ledamöter..osv osv. Hade huvudvärk efteråt. Såna texter är också alltid skrivna på ett urtrist sätt.:(
Har också mailat läraren för jag begrep verkligen inte vad hon menade. Hoppas på svar snabbt.

Tänker ta en break och äta och ta det lugnt en stund. Sedan tänkte jag anteckna lite angående psykologin och samhällen. Sedan får det räcka. Är så trött.

Var knappt på skolan idag eftersom det var fritt, var där en halvtimme iaf. Kopierade och fixade grejer. Sedan drog jag ned på stan och träffade Emma. Vi fikade en stund, sedan drog vi åt varsitt håll.

Jag stack till bibblan, lämnade igen boken om
Carolina Gynning. Den var faktiskt bra, hade väntat mig en ganska "platt" historia. Men shit, vilket liv hon levt. Det är beundransvärt att hon överlevt!  Läs den, den är faktiskt bra.

Fick också ett samtal från jobbet idag, ska arbeta hela helgen. Lite tjatigt kanske,med tanke på att man är igång på veckan. Men skit samma, vi har mycket fritt denna vecka så jag slipper masa mig dit. Måste ju däremot jobba mycket hemma. Är så jävla trött på folks inställning till mig.
Vad vet ni om mig? Somliga i min närhet verkar inte ha minsta tillstymmelse till förtroende för mig. Rent idiotiskt eftersom de saknar information om mig, jag är ingen jävla slacker som andra iaf. Jag jobbar, pluggar, övningskör, fixar massa här hemma. Passa er för att påstå att jag inte fixar ditt och datt.

Och jag kommer att fortsätta köra så det ryker, med allt. Jag tror på hårt arbete och envishet.
Nu ska jag fortsätta köra mitt race och laga middag.
Tjoo!





************'
Har kommit på att jag vill ha ett badrum med spa-känsla.
Helst skulle jag vilja ha ett hörnbadkar. Behöver inte vara jacuzzi, men just formen hörnbadkar är så snyggt tycker jag.
Sedan skulle jag vilja ha ett stort, rymligt badrum, med fönster. Antingen vanligt frostat glas, eller också flerfärgat glas.
Skulle vilja ha nästan lite romersk stil på själva rummet, nästan lite gyllene kakel vore läckert. Golvet får gärna gå i liknande nyans. Sedan vill jag smideshyllor, alltså inga tråkiga trähyllor. Utan vackert snidade hyllor. Spotlights i taket och värmeljus runt badkaret. Gillar även växetlighet i badrum, har det faktiskt i vårt badrum också. 

Mmm, ett sånt här badrum vore lyx att få =)
Nu ska jag läsa i min bok och sedan sova.
Night!

//A
//A

Söndagar...

Frukost; Flingor med mjölk och riskakor
Outfit; Svarta byxor, svart linne, rosa velour munkjacka
Hår; några spännen, annars utsläppt
Smink: obefintligt
Sysslor; Plugga, vika tvätt, kanske köra
Mardröm: Att jag var tillbaka på Riverside, fy fan!!
Läsning; Nobels Testamente
Avslutad läsning; Ego Girl
Väder; Solsken och blå himmel
Väntar på; att beställa från HM, att besöka Body Shop
Göra ikväll; Slappa, kolla tv, ta ett fotbad och skrubba ren fossingarna helt
Dricka; Citronvatten! såå gott!







Jag ser och har alltid sett helgen som lite av en oas. En stund att pusta ut, att samla nya tag. Men samtidigt blir jag så fruktansvärd uttråkad. På helgen stannar allt av, affärer stänger tidigare (eller har helt stängt), inga tidningar kommer ut, allt står bara stilla. Det är stendött ute på gatorna och folk ligger hemma med baksmällor och gud vet allt. TRIST!
Så fort veckan startar kommer allt liv igång igen, tack och lov för det. Varit och besökt min familj igår.
Blev irriterad och orkar inte gå på varför. Kan iaf säga att jag jäkligt glad över att inte bo där längre.
Fick iaf en födelsedags present av farmor; Nobels Testamente, av Marklund. Ihhh, den som jag velat läsa hela sommaren. Har redan avverkat ett par kapitel.

Började i fredags på religions-uppgiften. En slags textstudie. Hm, undrar hur läraren tänkt sig att bara ska kunna vara 1-3 A4-sidor? Skulle kunna utveckla allt till en stor roman. Ska försöka göra klart det idag. Ska bli skönt att kunna lägga ytterligare en avslutade uppgift åt sidan. Men jag är sådan att jag har svårt att nöja mig, kan läsa mina texter flera gånger och ändra smågrejer hela tiden.

Ska också börja rota i samhällsuppgiften, den om tre partierna. Det är fri lektion imorrn, tänkte gå dit men inte såpass tidigt som vanligt. Kan vara där till tio istället. Behöver egentligen bara fråga ett par saker och sedan lämna in en sak.

Nu borde jag göra något annat än att sitta här.
//A

Där ser ni

Ser på Efterlyst. Folk är vansinnigt sjuka. Nyss berättades det om en man som la beslag på äldre, handikappade kvinnors strumpor(!). Hur tänker man då? Sedan sa Leif GW Persson att stölden av underkläder från tvättstreck och tvättstugor är enormt stor i landet. Tack gode gud att man har egen tvättmaskin. Tanken att lämna sin kläder i en tvättstuga ogillar jag. På förra stället vi bodde var det bra, där kunde man låsa om sina kläder då man tvättade. Här kan vem som helst bara knalla rakt in.
Förresten, när vi bodde i GBG hade någon öppnat torktumlaren o tagit ut några av mina underkläder. Sånt är jävligt obehagligt.
Fan, köp några egna underkläder era pervon om ni måste ha några!


Hade varit över-ambitiös idag och skrivit reflektionen i psykologi. Tydligen skulle vi bara ha läst kapitlen. Jaja, skadar ju inte att vara färdig med skrivandet heller. Ska försöka börja styra upp mitt arbete i morrn. Vi måste dock städa vårt lilla förråd imorrn :(

Annars är jag ledig imorrn, varje sig arbetet eller religion. Har inte heller lyckats få iväg arbetet till läraren. Jävla teknik.
Måste fixa det.

//A

Äckelväder

Jag begriper faktiskt inte fascinationen över tidig höst/vår. Iaf inte ur kläd-perspektivet. För vad fan ska man ta på sig? Nu är för kallt med kjol och linne, men för varmt med t.e.x jacka. Varje dag då man knatar iväg till skolan fryser man, vinden är kylig. För att sedan gå hem i kvav äcklig värme. Jag hatar det. Man känner sig som en packåsna med typ paraply, jacka, sjal (det kan ju börja blåsa) osv. Luften om eftermiddagarna står stilla och en otrevlig höstsol lyser. Usch!
Antingen ska det vara varmt eller också kallt, perioden emellan är vidrig.

Har inte orkat skriva på ett par dagar, har haft mycket att göra. Och i måndags sket sig det, precis som jag trott. Visserligen på tre små grejer, helheten fixade jag iaf. *suck, stön* Så nu måste jag göra om eländet. Det positiva är att jag körde med trafikskolan idag och de tyckte det gick hur bra som helst ;) Det bevisar ju att man inte suger helt på det iaf!

Har pluggat också såklart, gjort färdigt svenskan, psykologin är färdig. Ska ta krafttag med samhällsuppgiften nu. Har också fått tummen ur och lånat böckerna om Prag. De hade förvånansvärt lite om Prag på bibblan. Men, det finns ju internet också.
Jag blev mäkta förvånad över hur talet i svenskan framfördes, trodde vi skulle stå upp och allt det där. Istället satt vi ner och det mer en diskussion. Weird, med tanke på vad man varit van vid. Kände mig iaf duktig som förberett allt så väl :P

Shoppat en del igår och idag. Tyckte jag förtjänade det med tanke på måndagens händelser. Köpt två par nya nagellack, Depend, nya hårspännen (mina gamla börjar gå sönder), en snygg kavajliknande jacka, två tröjor, en grå som är lite "wrap"-stuk på, och en svart, enkel tröja, ett snyggt långt halsband, och ett par nya skor.
Köpte dem på Din Sko. De påminner om mina svarta i mocka, dessa är också ankelboots. Tycker det är lite kul att ankelbootsen har slagit så hårt igenom den här hösten, förra året dissades skorna av massa "stilexperter"
Well, därmed är det bara bevisat att mode svänger lika vilt som börskurserna. Och i grund och botten handlar allt om smak!
Dont forget that.
Eller detta uttryck som jag gillar "Mode är något man köper, stil är något man har"

Ey, glömde att jag köpt Scharzkopf´s hårspray, Senso Touch också. Doften var väldigt maskulin tyckte jag. Men fräsch.


Eftersom man jobbade i helgen fann jag lite lyxgrejer; Wellas System Proffesionell schampoo och Gliss 1 minuts hårkur.
Schampoot hade en ganska konstig lukt, lite kryddig nästan. Hårkuren testade jag idag.
Resultatet blev väldigt mjukt hår, extremt lätt att kamma och glans verkade också finnas. Enda jag ogillar är att så fort jag kör någon "kur" i håret så blir det halt. Ja, halt, hårspännen o allt bara glider ur. Dessutom får jag rätt platt hår av sånt här.
Enda jag har att klaga på gällande Gliss är lukten. Unken och ganska illa.
Fräscha doften hörni, lite frukt eller blomdoft skulle sitta bättre!

Börjar ett imorrn, trist att börja sent. Eller bra för man slipper den tidiga morgonen..men vad sjutton gör man då man börjar ett? Ingenting, sitter som en slacker och inte uträttar någonting.
På fredag var lektionen inställd så jag blir ledig då med. Måste förresten komma ihåg att ringa religionsläraren. Hennes mail funkar inte.
Det kan jag göra imorrn innan ett ju ;P

//A