en sån där lista igen...

Jahapp, jag får väl haka på trenden då..


sommarens; sommarpratare: Lyssnar aldrig på radio

 sommarens resa:  Gotland och Kolmården på mc! Så himla roligt, älskade Visby!

sommarens köp:  Äntligen hittade jag en perfekt sommarklänning! :)


sommarens godaste matupptäckt:
knappast ny upptäckt, men grillat är jäkligt gott :)

 sommarens utgång/fest: inte så mkt sånt, faktiskt. Fast hel-helg under fjordis...
 

 sommarens soundtrack: öhh..nä, kommer inte på något
.

 sommarens .klädesplagg: allt möjligt, jeans, kjol, shorts, klänning

 sommarens frisyr: kör på det vanliga, spray/mousse, o några hårspännen. Lite fläta också

 sommarens läslektyr: Läste faktiskt "Djävulen bär Prada", har sett filmen först..men boken var myyycket bättre!!

 sommarens konsert: besöker aldrig konserter, har inte det intresset...

sommarens alkohol/dryck: Cider/drinkar -HATA öl o sån skit.

 sommarens glass: Magnums "Maya Mystica" -mmm!


Än finns det hopp...

jaaa, CSN betalar ut på måndag. Thank god for that! Så fort jag såg inkommande från CSN på banken så rusade jag in på adlibris och beställde böckerna. Alla utom en, måste kolla upp lite annat runt den först. Får jag nu bara ordning på mina andra problem så ska snart allting vara lugna gatan. Och får jag också pli på det här tangent-eländet så lär jag ligga ännu bättre till. Jag kom iaf på en skitbra grej idag; jag lär mig delvis hitta rätt men också ökade min skrivtakt. Perfekt!!

Senare ikväll väntar film, men sova lär man inte få göra inatt. Orkar inte förklara, men är djävulskt irriterad på dem. Varför ska allting, runt mig sabba min sömn? förkyldningar, jobb, o nu detta?
helvete vad arg jag blir!!! >_<

funderar på att träna den här skiten nu. Sorry över ordvalet..men det är _inte_ rätt vecka för mig att pyssla med det här!!

Another day! other impressions!

Jo, idag kändes det faktiskt bättre. Vad som hade känts ännu bättre är om csn kunde kvicka sig med sin utbetalning nu, försökte lösa bokproblemet genom att ringa biblioteket. Men näe, den var främst utlånad och sen stod någon på kö. Hade iofs inte väntat mig annat.

Var mentalt inställd på halv fyra idag, men istället avrundades lektionen vid 2. Som tur var gick en buss bara några minuter senare. Det funkar iaf bra med kommunikationen. Inte mkt direkt idag heller, genomgång av vår skol-epost, våra inloggningsuppgifter, instruktioner om huruvida man fjärransluter skrivborden m.m.

Konstaterade lite irriterat att ingen väska här hemma kommer räcka för detta, så jag fick införskaffa en större. Någon bag-liknande svart historia. Nu lär jag iaf slippa bära massa påsar o bråte. Tänkt skaka fram ett hänglås så jag kan låna ett mindre skåp där jag kan förvara lite böcker osv. Behövde ju större väska också för att jag kommer ju ha med mig mat.
blir mkt att ordna med, såhär i början o allt möjligt praktiskt.

Nu ska jag strax ut med hunden, sen kanske, kanske ska vi åka iväg för att jag glömde köpa några grejer.
Måste däremot dela med mig av något otroligt gott jag käkade igår, vet inte riktigt om man ska klassa det som mellanmål eller efterrätt..välj själva:P

det behövs;
En burk Kesella
Frukt (äpple, banan etc..välj själva)
Nötter (körde på valnötter eftersom jag tycker så mkt om det!)

Jag valde äpplen.
 
Skiva äpplet till skivor. Blanda Kesella med _lite_ vaniljsocker och kanel. Hacka valnötterna och rosta dem i torr, varm stekpanna. Själp upp nöthacket på ett litet fat, ringla lite sirap över och blanda (detta kan man strunta i..men jag tyckte det funkade fint)
Blanda äppleskivorna, kesellan och strö de rostade valnötterna över. -ät och njut! Det var skitgott! =))

Skoja´ru eller?!

Jag ska alldeles strax bänka mig inför Antm 10, men slösurfade runt på nätet o hamnade framför denna artikeln. Är det nåt  sent aprilskämt eller? Vadå "måste vara otrogna" -exakt VARFÖR måste vi det? och så denna kommentar
"Vi stagnerar och dör i äktenskapen, vi vågar inte ta risker inom det, vi vågar inte vara kvinna och man för vi går så helt in i att vara mor och far och släpper raffigheten, experimenterandet, kärleken dör inom äktenskapen"

Lite spontana reflektioner först bara
- Vilka "risker" snackar vi om?
- Inte vågar vara man och kvinna, för vi är mor o far...men pleaaaase!
- släpper raffigheten..hahahaha, omg.


Nej, jag är inte gift, har inget t.e.x tjugoårigt äktenskap bakom mig. Men det där är ren bullshit. Jag behöver bara gå till mina föräldrars äktenskap för att motbevisa det här tramset. Många menar "nääe, men du kan väl inte VETA att det skulle hållt mellan dem,??" eller "näää, hur vet du att dem inte varit otrogna mot varandra" Skitsnack, jag kan ta GIFT på att mamma o pappa aldrig vänstrat , jag kan också ta gift på att dem aldrig skulle skiljt sig. För dem, till skillnad mot hur folk gör idag, vårdade sitt äktenskap.
Jag tror inte ett skvatt på den där artikeln. Och att komma dragande med att jämnlikhetsdebatten skulle medföra sånt här är bara så otroligt löjligt.

Nej, nu väntar Antm....weeeiie!
och imorrn har jag sovmorrn ju!

Saknar ord...

Sån fruktansvärd känslo karusell inom mig nu.  Det känns ungefär som att ta steget rätt ut i luften o sen falla o inte veta vad marken tar vid.

Retar mig jävligt mkt att jag inte fick tag i nån handläggare när jag ringde imorse. ringde dem en halvtimma utan resultat, sen var jag tvungen att sluta eftersom jag skulle in på skolan. o sen när det var lunch var ju deras telefontid slut :( Fick lämnat in studieförsäkran för  att få den påskriven. Hoppas, hoppas jag får den imorrn så jag kan posta den illa kvickt. Damn..jag kan inte riktigt slappna av när detta hänger över mig.

o jag är trött nu också, även om jag sovit skönt under natten. Har nämligen blivit proppad med så mkt information, sista minutrarna var jag ärligt talat riktigt slut i skallen. Så ovan man är vid att sitta stilla längre stunder, alltså timmar! Jag är van vid åtta timmars spring, svettande, gå, stå..etc..o nu har man suttit en halv dag. Känns skumt.

fått info om böcker. En var ju billig...över trehundra kr :S för en bok....men jag måste ju ha den så.Fick äta en torftig lunch idag, dem hade visserligen dagens men inget som tilltalade mig där. fick bli ciabatta och yoghurt.
Ska ta med eget käk, så gott det nu går, härefter.

Nej. jag borde göra nåt nu. Bara suttit ned sen jag kom hem...tänkte fixa med lite grejor o sen se på antm kanske.
Sömnig! :(

Tröttis

Ahhh, trött! så jäkla typiskt! Förra helgen blev det inte mkt sömn för att jag först åkte med Thomas, sen blev jag dunderförkyld så sömnen sabbades pga rinnande snok o konstant täppta lutfvägar. Och denna helgen ruinerades nattsömnen pga jobb, när man börjar 06.00 så får jag pallra mig ur sängen senast fem. Väldigt trevligt, ännu "trevligare" när man fortfarande är sjuk o inte sover nåt vidare. Idag var det riktigt illa...okej, jag lade mig sent, jag veet, men jag hade inte mått såhär dåligt om det inte vore för den satans förkyldningen i kroppen. Jag mer lr mindre släpade runt på min kropp idag. Tog en Alvedon ur medicin skåpet på jobbet, men hej, Alvedon? Sämsta värktablett jag vet! :S Den hjälpte inte ett dugg så jag har mått dåligt hela tiden.., förkyldningstrött, värker överallt, mer lr mindre...
Men ikväll ska jag somna tidigt, vill nämligen vara pigg och utvilad imorrn. Dagen D. Är lite stirrig..men jag försöker hålla huvudet kallt.

Hittade
denna artikel om Linda Rosing och nästan för att återknyta lite till mitt förra inlägg; varför är alla så besatta av att upptäckas, synas, höras...framför allt. "få revansch" `? Är det så illa ställt med typ 99% av befolkningen? (för ja, jag upplever det som någon slags se-mig-hör-mig-hysteri i Sverige) Det som verkligen retar mig med Linda är hennes sätt att liksom mena att denna blogg-succé (se där, nu var vi där igen) är någon slags hämnd. Hämnd för vad? Hon menar att folk skrattat och hånat henne, allt ifrån utvik, medverkan i Big Brother, försök till olika karriärer etc....ja..jo det kan säkert stämma, men å andra sidan så har hon ju frivilligt ställt upp på allt sånt också. Och så det  komiska, varenda gång hon figurerar i media så kommer denna fras "hämnd", hela tiden vill Lindas hämnas. Det måste vara jobbigt att vara så hämndlysten.

Nu ska jag snart hämta vår fina, fina vovve. Muzze. Mattes älskling...! ;)

Its all about being BIG!

Är till hälften färdig för att åka upp till farmor, men har lite saker att uträtta först. Internetbanken osv. Sitter o spanar runt på olika bloggar på nätet, -som vanligt. Samt läser nyheter, kollar mail m.m. Slås av en tanke, eller rättare sagt den har funnits hos mig ett bra tag.

Blogg. När bloggandet blev poppis var det som en storm drog in över Sverige. Helt plötsligt skulle ALLA ha en blogg. O ja, jag har ju själv en. Men grejen är att jag "bloggade" låångt innan det, förvisso på fjortis-sajten Lunarstorm och då hette det "dagbok". Kort o gott är ju en blogg en -dagbok-. Iaf på det sättet att man skriver om sitt liv -i regel iaf. För mig funkade bloggen, sorry, "dagboken" som en slags ventil..ett sätt att uttrycka åsikter, berätta vad man gjort, vad man skulle göra, när man var arg, när man var glad. Ja, allt helt enkelt.
Samma sak är det med min blogg nu. Okej, otroligt privata saker skulle jag inte skriva här, dem behåller jag för mig själv. Men det mesta..ja..why not?

Iaf så drog Sveriges bloggning fart, jävlar vad vi bloggade. Linda Skugge drev en blogg som drog oerhört massa läsare. Sen lade hon ned sin blogg pga bland annat idioter. För bland allt gott som faktiskt en blogg medför, så kom också i kölvattnet en massa nötter. Genom kommentarsmöjligheterna kunde folk kränka, skrika, håna och gapa allt vad dem orkade utan konsekvenser.
Nåja, ett nytt fenomen blommade upp , modebloggarna! Det började med t.e.x Englas Showroom, Ebba von Sydow, etc. Det här är iaf vuxna kvinnor som jobbar, har en stadig plattform av stå på.
Sedan får vi inte glömma de provokativa bloggarna, Alex Schulman! Hur många retade inte han upp genom sitt rättframma blogginlägg? -otaliga! Genom bloggen på Aftonbladet drog han massvis med läsare. Hans fru började blogga på Stureplans hemsida och vips hade en ny sorts blogg kommit.. -Katrin Schulman. Vass, rakt på sak, skräder inte orden och skriver högljutt om sitt motstånd till barn. -succén var given. Folk hatälskade paret Schulman och gör ännu.

Så föddes dock en ny sorts blogg igen. Dem jag vill kalla "ung bloggarna" Nämligen Blondinbella, Kissie, Kenza med flera. Tjejer på ca 17-18 år som beskriver vad dem käkar till frukost, presenterar "dagens outfit" och njuter av en glass i "Kungsan" eller drar i sig en latte på någon av Sthlms caféer.
Vad vill jag då säga med all denna text? Jo, det har blivit någon slags mani bland bloggarna, alla vill vara i centrum, allas åsikter ska ventileras, man ska vara så dödens jävla intressant. Funkar inte vanlig taktik? Nehä, då kör vi med PR-trick. Kissies blogg drog läsare då hon berättade om sitt fjortis-bråk med en kompis. -voila-mera läsare. Och såhär håller det på. Nyss kollade jag denna "Kissie" bloggen. Hon skriver idag glatt att hon ligger på 3 plats bland Sveriges största bloggar.

Ja det var ju roligt. Och sen då? Ni får förlåta men jag ser inte bloggar som något jobb, karriär, eller nåt sånt. Jag vill mena att det finns en dag som kommer då dem inte håller längre. Då imagen som bloggen gett dig, faller samman. Men ändå fortsätter dessa tjejer, de vill bli STORA, dem vill ligga HÖGST UPP på blogglistorna. Det kan låta cyniskt, elakt och arrogant...men jag ser inte vitsen. Bloggen har blivit som en slags sport, det handlar hela tiden om att bräcka sina "konkurrenter" om att vara snyggare, smartare och fyndigare. Precis som allt annat, i stort sett, i livet har bloggarna blivt ett tävlingsfenomen.

Hörde en väldigt smart grej igår på radion, de diskuterade Blondinbella. Hon har två företag med sin pappa som vd, själv är hon inte ens arton. Hon är ett barn. Ett barn som åkt in i en vuxencircus. De frågade sig på radion vad som händer den dagen Bella blir vuxen på riktigt? Bella är känd ja, hon har pengar ja...men hon har byggt allt på den bild hon målat upp i bloggen.
-Exakt-
Klarar alla STORA bloggare av att leva upp till den där blogg-bilden dem givit Sverige? Och för hur länge?
Men vi bryr sig egentligen? Så länge de ligger på först, andra eller tredje plats på blogglistorna så är ju allt kalas.
Trots allt handlar ju allt om att vara STOR.


Feeling better!!

Yes, yes, det var bara förmiddagen som var åt helsicke. Nu är jag back in the game..så att säga. Mår mkt bättre, känner mig piggare och allting! Skönt.

Kom på att imorrn fyller farmor år så jag åker upp till dem och grattar henne. Mmm, då blir det tårta imorrn också ;P
Blir bara jag som åker efter Thomas jobbar o måste sova, så det blir jag o vovven som drar iväg.
Var förbi posten förut och hämtade ut mitt armband, hade gärna visat bild men sen datorn omgjordes så har vi inte hunnit lägga in bildprogrammet.

Gud, så skönt det känns o slippa ligga plakat väck på sofflocket. Har ju handlat mat, plockat i och ur diskmaskinen, dammsugit, och nyss startat en tvättmaskin, håller på o byter sängkläder. Kändes snuskigt o ligga i sänglakan där man nyst, hostat och svettats som en gris :S
Känner mig faktiskt fylld med energi! =)

Nä, fixa lite mer med datorn o sen ska jag ut med vovven ;)

Årrgh!

Varför måste förkylningar som är så banala grejer, slå ut en totalt? Man blir ju svintrött! Jag mår en aning bättre idag, men jag kan fortfarande få hysteriska nysattacker och känner mig helt tung o trött i hela kroppen. Så fruktansvärt irriterande. Skulle behöva komma iväg o få handla lite mat osv, värktabletter på apoteket m.m..men..orka? :S Bara att rasta hunden var jobbigt.

Nu måste jag iaf in på internetbanken och ordna med lite grejer där. Sen får jag väl försöka samla ihop så mkt energi som det går o pallra mig iväg....:( 


sing h-a-l-l-e-l-u-j-a!!!

Imorrn kommer LÖÖÖÖNEN! Att jag är i behov av den är en stor underdrift!! Fick besked idag om csn; de beviljar mig. Tack snälla underbara! Och de hade på nåt vänster hittat dem riktiga tiderna..så jag slapp underrätta dem, -gött! Dessutom kom min postavi idag, dvs mitt armband är här. Ni lär få se.....

förkyldningen bara fortsätter att golva mig. Trodde för en stund imorse att denna dag skulle bli bättre...men nej :S så trött, trött, trött, trött. Lätt kunnat sova dygnet runt nu.

har faktiskt ätit mat ännu idag, alltså middag. Är så trött ju, minsta moment och jag känner mig helt slut.
Måste göra upp en prioriteringslista så jag får pengarna att räcka bra nu. i nuläget vet jag att jag måste lägga undan pengar till busskort och tandläkaren. ca sexhundra på vardera. Skittråkiga grejor..men så är det :(

Nej om jag skulle försöka fixa käk nu. .....


It goes on, and on, and on...

Mår pest. Helvetes förkyldning =(
Inte gjort mkt idag, kollat tv, suttit här, ätit mat. Bästa med att vara sjuk är man helt plötsligt får en väldigt bra ursäkt att svulla i sig massa godsaker. Åt schniztel med klyftpotatis och sås. Efterrätt blev tobleroneglass. Mmmm =9
Arrrgh...varför, iaf på mig, ska ögonen svida o tåras under förkyldning? Värst är det när jag nyser...ser nästan ut som om jag gråter...

en annan sak som stressar är ju att måndagen närmar sig med stormsteg. Det typiska hos mig när jag är nervös är att jag blir rastlös. Oerhört svårt att slå mig till ro, tankarna far runt i skallen osv. Jag kan bara hoppas och göra mitt allra bästa. Men ...är det tillräckligt?
It drives me insane...


Here we go...

Japp. såklart var det dunderförkyldning som låg o lurade. Det kanske kan förklara varför jag varit så hängig o trött i kroppen sista tiden. Som alltid när jag är förkyld har jag en gluppande aptit. Skulle kunna äta hur mkt som helst. Igår t.e.x så åt jag till frukost två mackor, två tallrikar med flingor, en tallrik nyponsoppa. Mellanmålen bestod av frukt och nyponsoppa, smörgås. Sen pizza på eftermiddagen, sen flingor igen innan läggdags. idag har jag käkat, till frukost, flingor med mjölk, macka, nyponsoppa, och nu nyss flingor igen.
Klockan är elva, jag lovar, inom två timmar  är jag hungrig igen.

funderar på om jag ska se nån film. Men egentligen vore det skönast o sova. Problemet är att då blir jag ännu tröttare mot vad jag redan är! :(

Helt j*vla slut!!

Ända sen i torsdag har jag inte fått riktig sömn. Jag känner mig helt väck..borta...trööött. Trodde att jag skulle få en fullständig sömn natten till idag. Vad tror ni händer då? Jo, jag blir såklart förkyld. Så sammanlagt har jag vaknat ca 3-4 ggr o varit fullständigt tät i snoken. JA, det finns värre problem. Men just nu känns det som om jag skulle kunna döda för lite sömn! Och som om förkyldningen kommer olägligt som det är, ändå...så givetvis prickar den in den dagen då jag o Helen äääntligen hittat en lucka för att träffas. Jag blir galen.

vi hade tänkt ses på torp och ta en fika, strosa i affärer,,jag hade bland annat tänkt kika på Vero Moda efter skinnjackor. Men...istället blev jag hemma. Smsade henne vid 9 imorse och informerade om läget. Så nu försöker vi sikta på torsdag eller fredag.

Har käkat halstabletter, druckit vitamin-brus, bisolvon o snutit mig sisådär hundra gånger idag. Iofs så vore det vääldigt konstigt om jag inte fick den här snuvan. Thomas har varit jätteförkyld, jag åkte med honom natten till fredag o temperaturen i bilen var väldigt låg. Sedan var det massa drag i den där vanen som vi åkte runt i fredagskväll. Så jag nästan väntade på förkyldningen....=(

Just nu önskar jag mest att få sova. Helst åtta, oavbrutna härliga timmar. Minst.


It doesn´t matter...

cause in the end, nobody cares.


Tjoflöjt...

såna intellektuella rubriker blir det om man har totalt hjärntorka...:P

tänkte jag skulle gnälla lite, oh yes...ovanligt va?
well here we go

* tjejer som bär foundation på läpparna -wtf? Nu är det iofs mest fjortisar som ägnat sig åt detta, men vad är grejen?! läpparna blir uttrorkade, "får ränder" o annat fult....?

* att vara pank (nästan) ; nu är vi där igen, nästan tomt på kontot och en djävulsk köplust....

* myndighetskrångel: same shit everytime, alltid också noll kommunikation mellan alla inblandade parter....

* webshopar; ja....dem som kräver att man måste beställa för en viss summa för att ordern ska gälla. -gah!

* regnskogsklimatet: alltså...sol o sedan ÖSREGN?!

* Oro/nervositet: är rena skiten....var finns avstängningsknappen för sånt?

* Oreda: man röjer igenom massa skit, men ändå finns lika mkt kvar.....?

* Tandläkaretid: behöver jag säga nåt mer?

* Väntan på kallelse till läkare: olidligt....o snart är jag där :/

* Långsam service; drives me insane

* Idioter i trafiken: nej, det är inte okej att tränga sig emellan min o bilen framför mig.

* För lite sömn: jag blir ett litet oregerligt monster....


--det var allt för denna gång.


Pain!, Gaah!

Sällan jag får huvudvärk..men ibland..då jävlar...! Som nu, jag har haft lite begynnande huvudvärk ett tag men nu har det dragit igång ordentligt. Och typiskt nog är värktabletterna slut. Ringde på hos Karin för att fråga om hon hade några..men hon hade inte hunnit komma hem. Alltså...åh, det känns som om jag har en otrolig öm, värkande punkt i pannan. Har iofs haft värre huvudvärk förr, men ändå :S Glömmer aldrig när jag jobbade på restaurangen med huvudvärk deluxe och tvingades höra på bestick som skrällde o skramlade hela tiden :( 

Ska fixa med kvällsmat snart. Blir något med fläskfilé...ähm..vet inte vad däremot. Det här med att laga mat har inte riktigt varit prio ett sista tiden :( Så mkt som ska göras. Blev väckt imorse av...ja...vad säger man...jag sa ju att detta skulle krångla! Kan inte hjälpa att jag blev irriterad heller, jag frågade flera ggr igår på väg.ledcentrum OCH när jag ringde dem. Så varför kunde ingen kläcka den infon tidigare....jämt, JÄMNT är det såhär =(((

jaha, ja..ska försöka dra mig ut till köket nu. Med värkande skalle...


Asså....?

"Jämlik föräldraledighet? Ja tack! Men vem ska bära snoppen?" Allt om Barn Läsarkrönikören Mari Israelsson menar att pappaledighet är emot naturlagarna.



"Barn föds. De kläs redan som små skrikiga illaluktande knyten i rosa tyll respektive blå jeans. När de växer upp översållas flickorna av dockor, den ena mer naturtrogna än den andra, medan pojkarna har golven fulla av snubbelvänliga leksaksbilar.

I tonåren klär och sminkar sig flickorna utmanande för att locka till sig keps- alternativ mössprydda pojkar med jeansen åtdragna med livrem under bakens sittyta.

När flickorna tröttnat på pojkarna som stajlat med sina mc-liknande monster sätter sig flickorna på sina rosametallicfärgade EU-registrerade plastraketer och far iväg. Som vuxna idkar de sig sedan åt parbildning, vilket resulterar i familjer, oftast bestående av mamma, pappa och ett flertal barn.

Det har i alla tider gjorts skillnad på könen. De människor som redan som barn har fått lära sig att det är så, skillnad både inuti och utanpå, ska helt plötsligt tas ifrån den föreställningen.

Numera lagstadgas det hit och dit om pappaledighet och att pappan ska tvingas att vara hemma med det lilla skrikiga illaluktande knytet för att mamman ska få sin beskärda del av arbetslivet och sitt självförverkligande. Ok! Visst! Perfekt! Klart att vi ska ha rättvisa men...

Vi tar min text från början, men låter flickorna och pojkarna byta plats.
Barn föds. De kläs redan som små skrikiga illaluktande knyten i rosa tyll respektive blå jeans. När de växer upp översållas pojkarna av dockor, medan flickorna har leksaksbilar. I tonåren klär och sminkar sig pojkarna utmanande (ok, jag vet att det inte verkar klokt!) för att locka till sig keps- alternativ mössprydda flickor. Som vuxna idkar de sig sedan åt parbildning...

Så långt är allt möjligt, men sen då? Inte sjutton kan män föda eller amma barn heller..."


----->Vilken idiot som skrivit detta. Skulle killar som får ett gäng dockor som småbarn, sminka sig i tonåren(?)


Dags att hitta...

energin igen då. Måste städa eftersom det är inget gjort på flera dagar, men så har man slitit som ett djur på jobbet pga ociviliserade dårar som bara mååååste svina ned så in i helvete. Dessutom har det ösregnat hela tiden.

Nervös inför imorgon. jajajajaja, jag ska ju inte vara så negatiiiiv som alla tjatar om ibland, men nej, jag tycker inte mitt liv direkt alltid flyter medströms. därav blir jag alltid skeptisk inför nya saker. imorrn måste jag uträtta massa ärenden. Och jag skulle ljuga om jag säger att jag ser fram emot dem...:S
Usch.Nervös!

You think you've got your way, but baby, there´s a catch...

well, well, well....en dag kvar på jobbet, enligt schema iaf. Sen i övermorrn har jag massor att uträtta. Slogs av en obehaglig tanke., har undersökt saken så gott jag kunnat här hemma. Hittills har jag inte hittat nåt som ökat min oro, men ändå. Jag har ju, som bekant, en jävla skit-otur med allting runt mig. Alltid nån liten skitgrej som ska sabba allting....=( Längtar tills på måndag iaf.

Har haft huvudvärk större delen av dagen. en på jobbet menade att det var vädret...ähm, möjligt. ingen aning, vet däremot att jag hatar den här fukten utomhus..jävla regnskog(?!) Åt också för fort på jobbet så jag blev alldeles proppmätt :S så går det när man är vrålhungrig.

nu sitter jag o funderar; ska jag dra fram dammsugaren eller slöa i soffan framför tvn? Risken att jag somnar i soffan är väldigt stor...men att fara runt med en dammsugare lockar mig inte det minsta heller.
*gäääääspar* Skulle kunna sova i hundra år nu känns det som...!


Säga vad man vill...

men jag tycker faktiskt Fotbollsfrun svarar jävligt roligt på korkade kommentarer...som denna

"Självklart tror varje tjej att just hennes pojkvän är perfekt. Men även serviskillar surfar porr, kollar in yngre tjejer och fantiserar om andra kvinnors bröst"



Svar
: Jag är gravid i vecka 34. Var ska Joachim hitta större bröst?

Jag försäkrar; han har händerna fulla/Fotbollsfrun.

-bahahaha. Folk är så otroliga.. ALLT, ALLT ska folk haka upp sig på. Skulle man skriva i en tidning/blogg/ whatever "Glad, glad, glad, positiv, underbart, fantastiskt" så skulle det komma kommentarer i stil med "Jaså, du din glade jävel....vad du är korkad/trög/ful"
Att folk orkar hetsa upp sig så mkt över så banala saker.....


Är det möjligt?!

Men..gaaah, ihhh. Jag har kommit in! Jag är ANTAGEN! Var bara ett brev med posten idag, och det var beskedet.... Blev alldeles ställd först, men sen jätteglad! Tänk att något gått som jag önskat! Helt otroligt.....
För första gången på ett år känns det som om jag har fullständig koll på läget. Nu gäller det bara o lägga i en högre växel o köra på ordentligt. Jag ska klara detta! Tänker faan inte låta något sabba detta....

Längtar efter den 20:e. vill ha lön......, varit ledig idag men är så slö. Energin är inte riktigt på topp, har mest varit hemma.
Nu har jag fått massor o stå i också, måste fixa med csn, måste skicka in svarsanmälan o mkt mer. Rörigt, men ändå roligt. Hoppas verkligen inget ska krångla...men jag ju tyvärr van vid motsatsen....:S Well, i helsicke att jag ger upp...

Höjdpunkten idag var iaf beskedet....! =)

hahahahaa

det är den åttonde augusti, den åttonde månaden, och det åttonde året....det tänker Stockholm fira. bahahahaha, jag dööör av skratt. Har dem verkligen inget annat o fira än sitt riktnummer...? Brukar inte garva åt Sthlm;are men detta...bahahhaahohohohoho.


Sommaren





Visby! Sveriges troligtvis mysigaste stad!



Jag sittandes på nån miniatyr borg(?) i staden




Utsikt över Visby....



Kyrkan var storslagen...deras fönster var verkligen vackra



Såhär såg ett av dem ut!



Och vi tältade...en upplevelse som har flera sidor av saken, så att säga....:P



Fjordfestivals-utgång , -drinkar :)



Sånhär tunga får man om man dricker en Isbjörn ....:P



Och så lite käärlek! =)



En av de "små" båtarna som låg i Visby hamn....;P hehe, vi räknade ut att  en annan, som låg mittemot denna var 22 meter lång...



Fårö-Rauk-område! Verkligen vackert, hela stället påminde faktiskt  om resekatalogers bilder på Kroatiens stränder!



Såhär klart var vattnet.....(!)



Tiger på Kolmården som vi också hann med o besöka!
Där finns ju massa djur.....



Som elefanter.....och massa fler djur...



Sist men inte minst: monstertrappan i Visby...hela 73 trappsteg. Pjuh...

så...var väl sommaren i korta drag. Är rätt nöjd med allt som varit :)

som en ny människa

Tänk, vad en dusch kan göra..underverk! ;) Kände mig både trött, sliten o skabbig när jag kom hem. Tog en lååång dusch, peelade mig o slängde i en hårinpackning. Krämade in mig med lotion och känner mig verkligen som  en ny människa nu.

Har slagit mig ned vid datorn, väldigt trött men vill göra min dagliga vända på internet. Kommer över
denna artikeln och blir bara irriterad. Hon får frågan ifall Rosemarie aldrig fattade misstankar om vad Josef Fritzl gjorde i källaren och svaret är förbluffande;
"Nej, för Herr Josef Fritzl bodde sedan åratal i undre våningen av huset i Amstetten, och den delen var hela tiden avspärrad så Rosemarie kunde därför inte veta vad hennes man gjorde och anade därför heller inget"
Nu måste jag antingen missat nåt eller också är det verkligen galet. Var dem inte gifta? Intresserar man sig inte för vad ens partner gör? Frågade hon aldrig?
De där två är fanimig det konstigaste som inträffat detta året, hittills. Det spelar ingen roll vad medierna skriver, för jag upplever dem som två tokdårar iaf.

Jag har ledig dag imorrn, o tänker inte gå upp vid halv fem såsom jag gjorde i torsdags ..haha :P Tänker sova som en stock, verkligen trött i både huvudet o kroppen. Men jag har massor att uträtta imorrn, för att undvika att glömma något tänker jag skriva upp allt.
Känner mig mer positiv idag, skönt.  Det finns i grund o botten inte mkt jag kan göra, förutom att just, som jag alltid gör/gjort, försöka påverka situationen till så bra som möjligt.
Hoppet är det sista som överger en, sägs det ju....

I just know it...

Jag vet det bara. Jag kan inte säga hur, varför eller så. Men känslan är så bestämd. Också välbekant, hur många gånger har det inte inte varit såhär? vad värre är (eller ibland bättre) är att  min intuition sällan sviker. Jag kan inte säga heller om jag är lessen, förbannad eller nåt. Jag. bara. vet.
Visst finns hoppet gömt där under allting, djupt o långt ned. Visst finns det stunder då jag lever på hoppet. Men jag vet ju. Varför ens bry sig?


Jag bara vet hur det kommer gå.