Men era jävla as!

Jag blir så besviken på folk mellan varven. Det finns ju en del avtrubbade människor som skiter heligt i att uppföra sig och använda sunt förnuft och vi tycks råka ut för dem hela jävla tiden! När vi köpt bilen var det någon som höll på att repa den. Två kärringjävlar hotade med anmälan för något dem enbart kokat ihop själva. Vi fick ett anonymt skitbrev med grova personangrepp och nu senast är det Thomas mc! Det dyker upp skador på den ideligen som någon åsamkat. Det uppstår inte sprickor o lossnar saker överallt av sig självt! Vad, vem eller varför kan man fråga sig. Enda teori jag har så är det nån missunsam jävel utan liv o riktiga intressen som gör så. En störd människa med andra ord. 
Ni borde fan ha ett spett i röven!!!! 

ibland ställs man inför olika beslut

Jao,.just nu undrar jag, ska jag läsa vidare i mina dagböcker? eller ska jag lacka mina naglar? eller ska jag läsa mina tidningar, som jag inte hann igår? Eller ska jag bara tvätta av mig o sen däcka i sängen? -så trött ju. samtidigt vill jag läsa vidare i mina dagböcker. Kommit till år 1997. Jag börjar sjuan o ett nytt helvete väntade mig. Jag ömsom blir lessen ömsom glad av att läsa. Det är iaf känslosamt...

På tal om naglar så köpte jag ett minlack från Nivea, såg en gul nyans som jag tyckte såg så härligt somrig o fräsch ut. Men sen när jag skulle lacka så blev det ränder o annat jobbigt. Tråkigt. Enda trösten var att nagellacket var billigt -25 kr. Handlar aldrig dyra nagellack. Helt menlöst då det är samma innehåll i både dyra som billiga. Samma med body scrub o sockar.
Vet iaf inte vilken färg jag ha på naglarna. Mitt bubbelgumsrosa är coolt iofs. Skulle vilja ha ett lack i cappucino-nyans.

Nå, vi får väl se. Gonatt.

Bilder

image63

My look at party last night. klädseln var inget speciellt, svart blus o jeans.

image64

Just wanna show my new earrings. Love them.

Men hej minnen!

Ikväll ska jag slå upp dörren till förflutna på vid gavel. Idag var jag hemma hos pappa o hämtade mina dagböcker. Tio stycken. Det är ungefär lika många år som beskrivs i dem.  Det känns mäktigt. Pappa hade stuvat alla mina saker i ett förråd i källaren. Där  fanns kläder, brev, kataloger, tidningar, prydnadssaker, gamla skridskor, dockor, pärmar, skolböcker, gosedjur, skor o mkt mer. Först fick jag nästan panik när jag trodde att nyckeln till trälådan (där dagböckerna) var borta. Jag rotade i varenda påse efter ett litet kassaskåp där jag förvarat den. När jag väl hittar den kommer jag inte ihåg kombinationen till eländet. Jag vrider febrilt o provar olika kombinationer. Tillslut tryter mitt tålamod och jag hittar en låda med verktyg i källaren. Bland annat en skruvmejsel, jag bände upp skiten helt enkelt :P Sen fick jag med lite fotografier.

Gosade med underbara Bella, taxen. Herregud vad liten hon var, tyckte jag! Har ju haft o vant mig vid Muzze nu, o sen träffar man henne. Så pyyyytteliten var hon! Liten, liten nos o alldeles underbart gullig. Sen var hon lite rädd för Muzze. Han, däremot, var helt till av glädje av att se henne. Han slog tassarna i golvet flera gånger för att uppmana till lek. Bella tittade med sina blanka svarta ögon o såg helt förvirrad ut :P Farmor hade satt ihop ett litet album med bara bilder på mig från att jag var liten. Den ska ligga i trälådan också.

Imorrn blir det kuratorn igen. Skönt det. Ska försöka få det mer regelbundet. Sen måste jag köpa tråkigt busskort o sen till banken. Får absolut inte glömma att lämna böcker på biblioteket heller

Nu räcker det

I had enough now. Jag hoppas allt blir lättare....för er.

Jag blir så trött på er!

Jag har väldigt länge gillat Linda Skugge och hennes texter. Oftast har jag känt igen mig i dem osv. Men en av de senaste får mig bara att bli irriterad. Det handlar om barn. Jag vet inte hur jag ska skriva för att mitt budskap ska gå fram. Jag vill nämligen inte påstå att jag är "barnhatare". Tycker tanken på barn kan vara mysig o väldigt tilltalande. Eller ja, tanken på att skapa en familj. Men! Det finns ett par "men" i detta. Enligt Linda ska man tydligen glatt hoppa i bingen vid 20 o hoppas att det tar sig. Enligt henne så finns det ingen vits i att vänta. Hennes argument är bland annat att det "inte blir lättare" med åren, dvs förmågan att producera barn minskas ju äldre man blir. Jamen jaha? Det har har jag vetat sen jag var i tonåren. Men det handlar inte om okunskap om biologiska klockan o blaha-blaha. Det handlar väl också lite om vilja? Ska jag producera fram ett barn vid 20 för att, vem vet, jag KANSKE inte kan få barn senare? Jag ska skaffa en unge som jag kanske inte kan garantera att ta hand om, både ekonomiskt och praktiskt på övriga plan, bara för att mina chanser till graviditet minskar med åren?! Är det vad Skugge menar? Och alla bara "jamen vi är ju Sverige, klart du kommer klara er"...ehh..näe, jag vill inte leva på bidrag o skit hela livet. Jag mår dåligt redan nu över min sits. Jag vill ha en stadig sits, jobb o inkomst. gärna utbildning. vad i helvete är så fel med det?!
Jag blir så förbannad.

Sedan pladdras det om alla dessa par som går barnlösa eller befinner sig i hopplösa sitsar där dem prövar allt för att få en baby. Jaha? Så jag ska skaffa barn för att det finns ANDRA som INTE kan få barn?! Vad hjälper det dem om jag kan bli gravid o föder ett barn? Jag förstår faktiskt inte. Såklart är det djupt tragiskt att människor som verkligen älskar barn o vill ha barn inte klarar av att få det. Men hur exakt hjälper det dem om jag sätter igång o avlar fram ungar i unga år? Skugge säger att alla kan bli det där paret som förgäves försöker bli gravida. Ja, såklart. Men alla kan drabbas av cancer också. Ska man gå runt o tänka sådär så går det ju inte att leva anser jag. Om jag tror mig kunna bli "lätt" gravid trots åren går? Såklart inte, jag har vissa dagar så jag tänker "tänk!, så hemskt om man får ett sjukt barn, eller missfall, eller utomkveds..." men vad ska man göra då? Ska jag strunta i faktumet att jag inte har stadig inkomst, aldrig vet om jag har jobb o hur länge? Det är ytterst märkligt hur Skugge resonerar. Hon har vid flera tillfällen ondgjort sig över mammaledigheten o "latte-morsor" -dvs mammalediga kvinnor som lever på mammapeng o drar barnvagnen i stadsparken o sen fikar. O nu vill hon att riktigt unga människor utan utbildning etc ska skaffa ungar...? I dont get it. I just dont do it.

Jag förstår inte varför jag ska bli gravid då jag inte _vill_?`Bara för att det kan bli svårare _sedan_? Bara för att det finns dem som _kämpar för att bli gravida_  Jag är 23, mamma fick min bror vid 27. Jag tycker _faktiskt_ inte att det är nån panik.....
Nej, jag är lessen gott folk, Skugges argument räcker inte för mig.
Jag är sorry.

Watch out, its burning!!!

Jag är i chock. Eller näee. Stor förvåning kanske. Jag fick äntligen tummen ur o köpte hem Listerin idag. Advance...den där som sägs motverka mot tandsten. Passar ju mig perfekt eftersom jag varje gång besökt en tandläkare får höra om all tandsten jag jämnt får. Efter att jag började använda tandtråd har iofs saken förbättrats. Men whatever; jag köpte hem Listerin idag och det var med en skräckblandad förtjusning jag började skölja truten. Först tänkte jag "äh, vilka veklingar, detta är ju inte starkt, pftt..." precis då är det som en brand exploderar i käften på mig. Det bränner, svider, känns som om hela innandömet i min mun håller på att utplånas. Jag kniper ihop ögonen som tåras o fortsätter gurgla. Sen pallar jag inte mer, spottar ut det o står sen frustande över handfatet. My god, vilket medel. Det borde ha varningstext. Fast efter vad jag hört så ska just den effekten vara det som gör att bakterierna drar sin kos.
Jag hoppas verkligen det. Annars vore det rena vansinnet.

Så. Saker som gör livet värt o leva just nu

* Vädret. En dunderhelg! Massa soool. Give me more.
* Väntar på paket på Amerikat.....komsi, komsi
* Snart fixa iordning min cykel
* Har iaf lite jobb

Kan tillägga att samtalsmötet i måndags var bra. Kom lite tårar. Men å andra sidan var jag så förkyld att jag hade problem med röst o snuva. dessutom kände jag mig febervarm hela tiden :( men på det stora hela så var allt bra. Nytt möte inbokat. Fast inte veckan som kommer :/ utan veckan därpå. Well, I survive, like always,,,,

Yes, just what I needed

Köpte vårjacka igår, nöjd o belåten tog jag mig hem. Nu hade jag både införskaffat jacka o skor så nu behövde jag inte mkt mer. Allt klart. Tills idag, de jävla skorna gick sönder. Försökte åtgärda eländet men det blev bara fel ändå. Nu struntar jag i det o åker o köper nya imorrn. -igen. Konstigt bara att det inte tajmar med jag har helt slut på pengar. Skorna kostade inte mkt. O nej, kvittot är puts väck så något byte blir det inte heller......

Ska snart sätta mig o se på något, tv eller film. whatever. Trött som en gnu, jobbade på Carlia en sväng idag. Var över fyra månader sen jag jobbade där o jag hade helt förträngt hur intensivt och fort allt går där. Hade också helt glömt hur jäkla varmt det var.


Dem fattar ju fan ingenting

Idag kan man läsa om detta och jag undrar; är dem inte riktigt kloka i huvudet? De vill skärpa regler för sms lån men vilka metoder då!? Alla ska genomgå en kreditprövning, det kan ju låta bra för dem som inte råkat för vårat scenario. För oss skulle det inte hjälpt om det tagits kreditprövning, för den här personen som försatt oss i skit är, när det kommer till djävulskap o bedrägeri, förbannat kreativ.
Frågar nån mig efter lösning på sms-låns eländet så finns en bra grej; var inte så slappa! Man ska inte bara kunna använda personnummer o uppge kontonummer sedan. Jag tycker det är helt barockt att enda som krävs är just personnummer. Det innebär att precis vem som helst, utan skrupler, kan pipa iväg ett sms med mitt personummer o sen kan denne någon få pengarna in på sitt egna konto.

Ni kanske tycker det låter otroligt att någon kan göra så? uppge annan personnummer o sen ta pengarna för egen räkning, nå, det är inte otroligt. Det är högsta grad sanning för det har drabbat oss här hemma.
Vad som är ännu mer tarvligt o lågt av dessa snabblån o smsbanker är  att då vi ringt för att utreda va i helvetet det är som hänt, så heter det plötsligt att det är sektressbelagt. ÖH? De kan glatt o helt utan vidare bara ta emot personummer från höger o vänster o sätta in pengarna på alla möjliga konton, men de kan inte lämna ut uppgifter till oss (som ska föreställa "låntagarna" i deras ögon) för när de fått klart för sig att det är bedrägeri i faggorna så sluter dem sig som musslor o hänvisar till sekretess. Vilket jävla förbannade bullshit! Ska det vara noga o hårt å ena hållet så ska det också gälla _allt_ - alltså även när lånet _tas_.

Det här människorna har i god tro (?!) fakturerat en person som visar sig vara utsatt för bedrägeri o när personen vill ha uppgifter i form av belopp, vem som tagit det, vilka datum, till vilket konto etc så surrar dem om sekretess.....Vad sägs om att ha hårda regler från början, så slipper man sånt här trams?
Jag blir så obeskrivligt jävla arg av sådant här.

Well

Jag lyckades sova inatt. Faktum var att jag somnade som en sten vid elva o sov djupt fram till halv sju. Sen kom Thomas hem. Vad som också betecknar att jag sovit djupt är att jag legat i samma position hela natten. Dessutom var jag inte alls utsövd så jag var alldeles vimmelkantig av trötthet då jag gick upp vid sju för att hinna duscha o göra mig i ordning. 

Men jävlar, vad bra mötet gick! Vill ni veta vad han tyckte?! "Ja, du har verkligen gjort ett riktigt gott intryck". Jag hade alldeles lyckas göra ett suveränt intryck trots att jag var förkyld, risig o sliten =) Så roligt! Blev alldeles varm i kroppen av all positiv respons jag fick. Men, som vanligt finns ett aber med i bilden. Och denna gång stavas det matte! För  första gången jag gick ur skolan har nu mina brister inom det området drabbat mig negativt. Detta arbete inkluderar massa siffror, som procent o överslagsräkning etc. Jag är såklart nedslagen av det, men eftersom mötet  gick så strålande bra o dem verkade så nöjda över mig så kan jag inte vara deppig. Och okej om det inte blir något, jag har iaf bevisat för mig själv att jag verkligen _kan_ sälja in mig.
Well, vi får se. Man kan inte trolla. Man kan inte låtsas vara något man inte är. Men man kan göra sitt bästa. Och det gjorde jag. Är SÅÅ nöjd med min insats!
*glad*

Efter mötet var jag livsfarligt hungrig, smöret man har på mackor var slut imorse så jag fick inte i mig nån frukost innan jag åkte till stan. Så mitt sikte var inställt på frukost efteråt, gick o köpte smör och en stenugnsbakad rågbaguette som jag åt här hemma av. Fantastiskt god!

Nu sitter jag här, mätt, belåten o trött.  Och riktigt fint väder idag, man borde gå ut. Om jag bara hade den energin......kanske kasta boll med hunden senare. Nu vill jag bara vila
Yej,,,,vad GLAD jag känner mig!!

suit yourselv

Gah. Trött. Trött. Trött. Folk som åmar sig över att börja jobba sju eller gå upp halv sju ska fan inte klaga. Sju är rena sovmorran. En annan får masa sig upp halv fem. Buss som går kvart över fem. Jag var mer död än levande imorse. Tack vare förkyldningen som härjar i min kropp så har jag inte fått en blund i ögonen. Varenda gång jag lyckades somna så vaknade jag, glödhet av feber :S i vanliga fall ser man inte fräsch ut halv fem på morgonen, men idag var det ren katastrof.
Inatt ska jag sussa sött. Annars lär jag få frispel.

Update from last time;
* Lilla flickan i Dalarna, Engla, blev funnen mördad. Otroligt tragiskt.
* Dåren som begick mordet har åkt fast o tydligen nystas hans övriga brott upp nu
* Jag har tagit tag i en del issues som jag borde dealet med för läänge sen
* Skiten som utbröt för några veckor står stilla. Det går varken framåt eller bakåt så att säga.
* Vi har åkt mc nu två gånger ihop, så jävla kallt så fort kvällen nalkas! :S

Omöjligt

Att det är fredagen den _elfte_ är svårt o tro, ty jag haft en jävla otursdag. Hela dagen har varit besvärlig. Först vaknade jag vid halv tre, sen kände jag känningar av förkyldning.  Sen när jag skulle sätta mig på bussen bestämde sig den där idiot-chauffören för att köra innan jag satt mig ned. Vilket gjorde att mitt knä slog i nåt armstöd. Fick jävligt ont.  (va  är det med busschaufförer som MÅSTE trycka plattan i botten när folk GÅR i bussen?!, as!) Sedan satt jag o mådde illa samtidigt som min näsa o hals besvärade mig något oerhört. Nyser så det ekar etc..:S Sen när jag ska av bussen o tar på mig jackan river jag ned en skylt. Jag orkar inte bry mig, bara svär inombords. Väl framme o börjat jobba så börjas det. Jag tappar saker, saker välter, etc. När jag ska lyfta den där träpallen i bastun så lossnar ena brädan. Ja, skiten gick sönder! Sedan vägrar moppskaft etc att stå upp då jag sätter ifrån mig dem, allt bara välter (?!) När jag äntligen börjar tycka att det går bättre så har ett litet hål på vattenslangen uppstått så en kaskad av vatten sprutar rakt ut. SÅKLART åt det håll där vattenvredet sitter så jag blir dyblöt när jag sträcker mig desperat för att stänga av vatten.
Jävla skitdag :S Mitt i allt har jag förkyldning på gång o har troligen haft feber eftersom jag varit onaturligt varm i kroppen hela dagen. Ögonen har bränt :S
Så det vore lämpligare med fredag den trettonde.

Har druckit bisolvon, ätit strepsil osv. Halsen bara värker *suck* allt har som vanligt en sån underbar tajming. Jag vill inte ha det här! Hade äntligen fått tummen ur o  tänkt åka till Tanum imorrn, hämta saker, träffa dem där hemma, gosa med taxen Bella. Sen på måndag har jag ju äntligen tagit mig tid att sätta upp mig hos kurator. Jag vill inte ligga plakat dö i soffan med feber o rinnande snok då. Jag behöver ju det där samtalet! :S
Vill inte boka om,vill inte , vill inte :S

Nu ska jag dricka min andra kopp bisolvon. Man kan ju försöka iaf o kurera sig till imorrn.

Nej, jag gillar dig inte.

O så är det med det! Varit en dag med massa motion. Gick ned till stan o upp mot Agneberg :S Missade bussen o därför gick hela vägen. Den sträckan kändes som femtio mil. Väldigt varmt blev det också. Nu har iaf kroppen fått sig en långpromenad. Tog fika med Angelica senare, personalen på Coffestar är otrolig trög och oservice minded måste jag säga. Dit vill jag inte gå nåt mer.
Sen gick jag en vända på stan, köpte lypsyl och ögoncreme på Åhléns. Rätt dumt att jag inte har klubbkortet kvar på Åhléns, handlat där rätt mkt det sista o därmed kunnat fått massa poäng. Men de ville ju börja med några larvliga årsavgifter för det kortet o då klippte jag kortet. Har tillräckligt med utgifter, behöver inte ha såna också.,


 Väntar på att Thomas ska ringa. Ska kolla bank o akassa nu. Usch. Längtar till på måndag. Men först ska man genomleva helgen. Ska till Tanum på lördag, är inte så sugen, helt ärligt. Jag orkar inte med tjatet men måste för jag har saker dem ska ha o jag ska hämta grejer däruppe.
Fattas bara att dem fått för sig att ge mig en extra arbetsdag o den kommer givetvis infalla på måndag. Jag hatar de här jävla jobben. eller ringa-in-jobb-skiten.

Sant eller falskt?

Bloggläsare som jag är klickar jag mig till stureplan.se för att läsa vad Katrin Schulman haft för sig. Där möts jag av att hon "lämnar stureplan".  Well. Jag surfar vidare till hennes makes sida, tusenapor.se o ser att hon skickat sms till honom där hon skriver att dem stängt ned hennes blogg utan hennes vetskap eller medgivande........
Who´s telling the truth? Jag saknar Katrins blogg. Den var provokativ och rolig.

Vissa säger nej, andra säger ja...?

Var på ung.mott. imorse. Vad är det med folk där? Varför vägrar dem hålla dem tider dem själva bokat in för mig? Jag hade tid tio, kom runt tio i och satte mig i väntrummet. När klockan var tio över stack ett fruntimmer in huvudet o frågade efter mitt namn. - Alltså, dröjer det länge till? Jag har parkeringstid till elva o jag måste ju hinna med..." började jag. - Jaja...det är lite...mkt här nu!. Sen gick hon. "Lite mkt här nu"?! Jag trodde hela poängen med tidsbokning var att man skulle få komma in just _den tiden_. Men icket. Under de år jag gått där så har dem aldrig hållt tiden. Men om man själv missat något osv så blir det ett jäkla liv. Jädra nonchalanta nötter. Efter en halvtimma blev jag inropad(!) istället.
Sen fick jag rusa ut för att inte få böter.
Fint.

Sen efter en stunds snack med bm så tyckte hon inte heller att det fanns någon idé för mig att byta sort. Alltså va är det detta? Endera stunden pratar jag med personer som absolut propsar på om Cerazette etc. Som hon på mottagningen på Dalaberg. Och vissa andra. Och sen möter man dem som absolut inte ser hinder för att fortsätta. So,  whats the deal, liksom? Nå, budskapet blev fortsättning på gamla o jag fick nytt recept. *suck* Kom till apoteket o de hade bara motsvarigheten till det. Alltså det andra namnet. Det jag hade först. Aja, rörigt, men skit i det nu. När jag senare öppnar förpackningar ser kartorna helt knäppa ut. Avlånga, ingen dag-remsa och några tabletter var illrosa! Först blev jag rädd, undra va i helvete dem var för något men sen visade det sig att det var dem vanliga sockertabletterna. Bara annan färg.

Nu undrar jag om regnet upphört så man kan gå ut en sväng.
Förresten var detta riktigt
äckligt.


Vi får väl se

Helgen har varit hemskt tråkig. Jag kan inte gå in på varför för det finns säkert nyfikna personer här som fiskar efter något o köra i halsen på mig. Men jag kan sammanfatta det med att jag varit frukstansvärt arg och besviken. Det har känts bättre under kvällen nu. Pratade lite förut och det lättade lite på det värsta trycket. Jag har klargjort min ståndpunkt i frågan o jag tänker inte rubba mig en millimeter angående det! Personen lider ju helt uppenbarligen av psykiska störningar av något slag och varför i helvete ska vi, omgivningen, finna oss i hennes jävla nycker och påfund? Speciellt då dem är olagliga? Näe! Det  finns som sagt inget som helst skäl för det.
Mitt svar på folkets eventuella invändningar är kort o gott; ge mig ett jävligt bra skäl till varför jag ska acceptera det. Motivera mig, tack. Och den ska vara sjuhelsickes bra. Samma sak sa jag till Thomas.

Jag fick i dagarna tillfälle att ge den där andra kärringen ( det var ju  två som flög på mig här ute) något att tänka på. Hade varit ute på rastnings runda med Muzze o ska precis gå ned för trappan intill gården då jag får se henne. Hon står o pratar med några, o hennes hund är med också. Helt plötsligt hör jag ett illvrål i stil med "Nej, för helvete, nu lägger du av!!" och så rycker hon tag i hund. Jag lyfter lojt handen, sätter den mot munnen o ropar; "Misshandla inte hunden nu, vetja!!"
Så. In your face, kärring.

ingen bra dag idag

*gråter* Är så arg på er. På dig, på honom, på alla som bara låter den här skiten passera. Det är väl såhär ni vill ha det.

Finally back again

Vårt internet har legat nere i ett par dagar. Varit förbannat störande. O tvn o telefonen har varit borta också . Nu är allt åter som det ska.

Jobbat idag och efteråt klev jag av på köpcentrumet för att köpa nya skor. De har jag nu har hängt med i ca sju år, visserligen har jag inte använt dem sju år i sträck, jämnt. Men de är så äckliga nu, dessutom har snören osv börjat  ge sig. Hittade exakt ett par skor jag velat ha, och priset var inte alls dyrt.
Så nu återstår köp av en vårjacka, funderat på skinnjacka. Men vet inte. Jag gillar inte alls att köpa jackor. Fel modell, fel pris, för kort, för tjock, för lång, för tunn. Avskyr det köpet.
Andra saker som är dötrista att inhandla är sockar.

Märkligt , under de dagar internet legat nere har  jag massa jag viljat blogga om. Men nu är det som bortblåst. Ja, på det stora taget  har iaf inget förändras när det kommer till idiot-historien. Varför klagar människor på en situation dem själva skapat?! Och nu blir väl allt som vanligt, kan jag tro. Nu ska vi lägga locket på o så ska den lilla lallande idioten få fortsätta förpesta mitt o andras liv,. om inte annat med sina blotta existens.
Get a grip för fan, allihopa nu! Maken till okonsekventa personer har jag aldrig hört eller sett om tidigare. Har varit besviken o arg på många genom mitt liv hittills, men inget kan mäta sig med den avsky jag känner inför henne.

O alla bara tillåter det. Kräääks!


Helvetes skit.

vi sammanfattar så.