Redan?!

Jaha. Torsdag. Alltså nästan slut på den här lediga veckan vi haft. Eller ledig o ledig, haft mkt o göra. Men allt har känts både roligare och enklare för att man har haft TID att ta in allting. Är dock inte helt färdig, men -inte- mycket kvar. Vilket känns superskönt. Den här veckan var välbehövlig. Jag var så in i döden trött förra fredagen när jag släpade mig ur sängen. Dessutom var det världens skitmorgon jag råkade ut för, ösregn, borttappat busskort, stressigt o jävligt. Måste fixa nytt busskort imorrn så jag kommer till skolan på måndag. Jag har fått städa en del här hemma, har dessutom sovit ganska mycket. Men kroppen verkade behöva det, är inte alls lika trött nu. Och dessutom känns det roligare att sätta sig på bussen mot Vbg på måndag till skillnad från förra veckan då det var motigt att bara svänga benen över sängkanten.

Såå. Torsdag kväll. Klockan är 21,28. Dags och sova snart tror jag. Ska ta ut hunden, sen borsta tänder o senare sova. Imorrn ska vi på bio ;) Ska se nya bond-filmen, Helen ska gå med och två andra kompisar till oss.
Natti, natti....

En sådär dag

Jag har förvisso inte lyckats åstadkomma så mkt som jag faktiskt tänkte från början. Men iaf en bra bit på väg. En uppgift avklarad och en är halvfärdig. Tyckte bara frågorna var så lustigt formulerade. Jag menar, okej, jag ser vad frågan är, men ämnen ifråga ( de psykologiska perspektiven) är ju väldigt mycket att läsa/skriva om. Jag känner att jag är tvungen att utelämna så mkt, annars blir det tjock "roman" som jag får lämna in.......
Är iaf genom det värsta och inte mycket kvar alls.

Imorrn får jag fortsätta vidare med uppgifterna. Har också en fundering på om jag ska köpa en ny tröja, jag får se. Behöver långärmade tröjor, som sagt.
Känt mig rastlös också, men det beror på andra saker.

Hoppas jag hinner med o städa så mkt som jag tänkt denna vecka, speciellt damma. Världens tråkigaste städsyssla, visserligen. Men  det är verkligen otroligt dammigt här hemma,speciellt bokhyllan i vardagsrummet....:(

Men nu blir det sova! vill försöka gå upp tidigt imorrn och få gjort så mkt som möjligt!! Gonatt!

Bloggares skenhelighet

Jag vet ju att vissa tar till de flesta knep för att bli lästa , alltså att läsarkretsen ökar. Men det börjar bli tröttsamt nu, ta till exempel alla fjortistbloggare; vad är det för fel på dem? Det skriver massa dynga om varandra och sedan står o kramas på bloggmingel-träffar, bjuder in varandra till olika event osv osv. Är skitkastningen på varandra i deras respektive bloggar ett spel för gallerierna? För att öka läsarantalet? Antagligen. Vad annars ska man tro. Oerhört patetiskt är vad det är iaf. Väx upp, små barn.

Idag har det varit en otroligt stressigt och jobbig dag. Har svårt att hålla ögonen öppna. Fått klippt håret iaf, blev nöjd som jag alltid brukar bli hos den frisören. Nu återstår bara en omblekning av håret, har blivit en sån enorm utväxt och luggen är nästan min vanliga hårfärg. Fast blekningen får vänta ,nu ska jag ta igen mig en stund. Tänkt fixa en kopp te och bara sitta ned en stund. Fick även köpt vinterstövlar, nämnde ju det förut. Vanliga svarta i nån skinn imitation. Spela roll,så länge jag slipper det iskalla draget som gick rätt igenom på mina gympaskor så är jag nöjd.

Imorrn ska vi åka upp till Fjällbacka på 25 års fest, och det ska bli roligt. Serveras skaldjur och som dessert blir det tårta. Goda grejor ;)  Hade massa bryderier om klädsel, känns ändå som om detta blir en ganska stor fest. Dessutom fick vi inbjudan via post o allting, så jag kände mig osäker på hur man ska klä sig. Kom till min glädje på att jag har en svart, blank klänning i garderoben, på med kraftigare strumpbyxor, en kofta och stövlarna till  så blir det jättebra.

Nej, nu ska jag maila iväg lite viktiga saker och sedan bara koppla av resten av kvällen....!

Jag längtar...

sååå efter nästa vecka. Ska bli så skönt att kunna lägga upp saker o ting efter eget behov/tid. Nu återstår ett prov av de tre vi haft under veckans gång. så jädra trött.

Suttit och läst lite om ett av dataprogrammen, Ähm, boken var ju lättare än undervisningen...? Efter att jag åt kvällsmat idag har jag varit så slut, funderar på att lägga mig ordentligt tidigt ikväll. Lång dag imorgon, så energi vore inte fel direkt.

Jag har överhuvudtaget mkt runt mig, ska hinna och ordna med allting. Direkt efter jag kommit hem från Vbg på fredag ska jag iaf klippa mig, Härligt!

Tänkt eventuellt försöka beställa lite långärmade tröjor nu från nån nätsajt, HM eller vad fan som helst. Fryser och min garderob innefattar mest t-shirts, blusar och tröjor med trekvarts ärm. Stövlar vore inte fel heller, har ju liksom nåt slags tunnt "nättyg" ovanpå de skor jag köpte i våras pga benhinnorna (de har förresten blivit bra) , och det där tunna släpper igenom iskall luft :S Har inte så mkt bättre skor, ett par stövletter som är hyperkänsliga för vatten, ett par högklackade stövlar som förvisso är snygga och sköna, men inte fem dagar i veckan och inte heller i regn o rusk. Ska iaf hålla utkik efter något bättre.

Nu ska jag snart fixa det sista bland alla måsten och sedan ta igen mig för att senare sjunka in i ljuvlig sömn!
natti!

Grå lördag

Hade hoppats på sånt där strålande väder som det var igår, eftersom jag tycker promenader är som skönast då. Men idag är det grått, fuktigt. Sån där tråk-höst. kommit ut har jag heller inte gjort.
Jag har mkt borde över mig nu
* Borde plugga mer data
* Borde hänga upp tvätt samt starta torktumlare som har våt tvätt i sig
* Borde fundera ut middagen för idag
* Borde ut o promenera
* Borde läsa till proven
* Borde skriva mer på psykologin


- men jag är helt slut. Jag är nästan arg på mig för det.
Men jag får fortsätta nu...men jag går fanimig ut först!

Full fart, men bara en vecka kvar....

Ja. vecka 44 är vi lediga, eller ja, inte behöver åka in till skolan. Ska bli så himla skönt, misstolka mig inte. Gillar att läsa men jag är som bekant typen som får gjort mer hemma. Dessutom hinns inte mkt med i skolan  ju. Ska försöka vara så effektiv som möjligt den veckan.

Nu är det helg igen. Är outsägligt trött men får försöka hänga ihop, ska läsa det sista under helgen nu till de där proven nästa vecka. Nästa helg ska vi upp till en av Thomas f.d klasskompisar, han fyller 25 så det blir förmodligen en rejäl fest. Blir skaldjursbuffé och tårta som efterrätt.

Jag tänker iaf slappa ikväll. Är så hejdundrans trött och dessutom läst såpass mkt under veckodagarna så  nu vill jag en glugg ledigt...!
See you all!

Allt är baaaara avundsjuka!

För inte kan väl folk ha annan åsikt eller? Jag tog en paus och surfade bland olika bloggar, såg att bloggaren Stina-Lee skrivit ett långt inlägg om Blondinbella. Hon uttryckte sitt missnöje över henne på olika sätt samt menade att hon var falsk. -o gissa vad som händer? Jo, sådär fyrahundra kommentarer och ett jävla gapande om "DU ÄR SÅ AVUNDSJUK". Jag blir så trött. Jag blir så in i helvete trött. Egentligen handlar inte mitt blogginlägg om dessa två bloggare, utan grejen med detta bjäbbande om avundsjuka. Varför kan inte folk bara acceptera att alla tycker olika? Herregud, man kan inte öppna käften om något för då är man AVUNDSJUK. Jag har tusen exempel men orkar inte dra dem alla. Men så fort man har åsikter av det mindre positiva slaget om något eller någon så är man avundsjuk. Diskuterar man utvik och att man inte gillar det eller att man inte förstår tjejerna som gör så är man _avundsjuk_, diskuterar man huruvida bloggare är kassa så är man _avunsjuk_, har man åsikter om varför någon slänger ut tusentalskronor på ditt eller datt så är man _avundsjuk_.
Har en liten nyhet: man kanske inte förstår utvik, man kanske tycker vissa bloggare är korkade, man kanske tycker det är osmart att slösa pengar.....det _behöver inte_ handla om nån fjantig jävla avundsjuka!

Och visst, man kan uttrycka kritik på mindre bra sätt, men att konstruktivt kritisera någon/något gör en inte till nån avundsjuk missunnsam person. Det handlar bara om olika tycke och smak. Säger inte heller Stina-Lee gjorde vare sig bra eller dålig insats med sitt blogginlägg. Men min poäng var inte heller henne eller B-Bella, utan bara belysa det här med att vi snart inte kan säga bu eller bä för då är vi sååå avundsjuka allihopa.

Alla tycker olika, man kan tycka illa om något utan att avundsjuka är inblandat.-just deal with it!!

Åh, vad jag önskar.....

Jag har väldigt många önskemål just nu, bland annat vill jag klippa mig. Senast var i juli, jag brukar ha tre-fyra månaders intervall mellan klippningarna. Sedan behöver jag fler långärmade tröjor, gärna ett par nya jeans också. 
Men mest av allt önskar jag att jag kunde klona mig, eller ja..någon form av delning av mig. tänk så himla skönt att kunna läsa till alla tre prov-samtidigt. Allt sätta ut tre Annikor - en till engelskan, en till datan, och en till anatomin. Jävlar- vad duktig jag skulle varit...och känt mig! För de senaste veckan har jag känt mig så fruktansvärd oeffektiv. Man GÖR ju ingenting- och jag är inte ensam om denna åsikten kan jag tillägga! Helst skulle jag vilja ta denna kommande vecka ledigt och bara råstudera till proven. Begrava mig i alltifrån pleura, hjärtfrekvenser, datauppgifter, engelska verb etc etc. Men det går ju inte......

nåväl, iaf fått gjort en del denna helg.

fredagskvällen fick en otäck vändning när Thomas föll från en stege och hamnade på akuten. Låter väl värre än vad det var; stukning och förskjutning av hälen. Tillägges; kryckor. Men jag är så otroligt tacksam över att inte ryggraden tog stryk, att ingen fraktur uppstod. så nu får vi se utgången på skadan på benet. var ett hemskt sår som uppstod också. :(

nu återvänder jag till sinusknutor, hjärtsäckar, vener och venösa återflöden - anatomin

Give me a break!!

Damn...i really need it! Japp. Dagens sanning. Något som också blir allt mer en sanning är att jag går o lägger mig tidigare och tidigare nuförtiden. Eftersom jag varje dag överöses med information och massa ny kunskap måste jag vara pigg i pallet. Skrivit ut några viktiga sidor från internet som ska användas i min läsning till nästa prov och ska nu snart sova.
imorrn är det ju fredag igen...hoppas på fint väder på lördagen så jag o Thomas kan ge oss ut på en sväng. Såg på TV ikväll, "Du är vad du äter" , -var löjligt nyfiken på Katrins f.d Schulmans medverkan där. Hihi, den var ju rolig....:P Förresten var det första veckodagen på väldigt länge jag satt vid TV; n, inte mkt sånt nu. Om  man inte räknar igår då, då jag råkade zappa in på programmet "Generation Fett", -gud va äckligt. Kalla mig fördomsfull, idiot, bimbo, ja vad som helst..men kroppar som ser ut så kan bara inte må bra på insidan.....! :/

Nej, nu väntar flera timmars skön sömn.

Lite ont och inte på hugget

Störigt, drabbats att någon muskelvärk från höfterna upp till axlarna. t-o-m armarna ömmar. Eller ja, kroppen känns helt lam. Sådär som det kan göra då man har något på gång, såsom förkyldningar och annan skit...har verkligen inte tid med sånt nu. Är hemma idag, orkade verkligen inte åka in med detta för dryga två timmar vid en dator. Pluggar så gott det går hemifrån istället. Har gjort upp en skiss av hur jag ska göra med psykologi-frågorna. Vore himla skönt att få klart dem!!

Ska försöka ta tag i medicinboken nu, är bara så orkeslös idag :S funderar på att gå ut och gå, men vill helst plöja igenom sidorna i boken först. Kanske ha öppen balkongdörren gör gott? -friskt luft ju.
Det får bli så..tror jag.


På rätt väg eller?

Idag fick jag tillbaka provet i anatomi som vi hade för en vecka sedan: jag fick VG! =))) Jag blev verkligen förvånad eftersom jag delvis förväxlat muskulaturen i kroppen och fick black-out på två frågor. Så himla skönt. Nu känns det som det om man faktiskt börjar fatta något. Visserligen inget svårt prov, men ändå. Allt har känts luddigt och diffust sedan jag började. Nu börjar jag komma in i studierytmen och det här betyget var en stor bonus! Så återstår det o se hur det blir på torsdag.....aja, jag gjorde mitt bästa!
Däremot massa som hopat sig nu, hade ju tänkt fixa färdigt alla psykologi uppgifterna i helgen men glömde boken i skåpet :( Nåja, psykologi är ju "min" grej så det kommer säkert gå jättebra. Sedan vecka 43 har vi tre prov. Jättekul. Men veckan därpå är det studievecka = inga lektioner! = MASSA gjort hemma! Fan, va skönt!

Nu ska jag fixa pannkakor åt mig och Thomas, sedan ska vi se på film ;)

Is it me or.....what?!

Jag är uppe. Vaken alltså. Jag känner mig malplacerad o dum just nu. Är jag ensam om dessa tankar? Vad är jag inte förstår? Vad är det andra inte förstår?
Prata med någon imorrn....

Var det inte nyss måndag?

Jovisst ....! Men helg igen och inte klagar jag, något lugnare helg iaf. Slipper läsa till prov, utan kan sitta och ägna mig åt mindre uppgifter istället. O lätta sådana. Känns bra.

Jag vet inte nu, är trött. Ska jag skriva färdigt om de där lagarna? Eller ska jag dra en repa på latin? inget lär fastna nu iaf. Varit vaken sen kvart i sex men har ingen lust att lägga mig. Drog i mig massa hett thé förut, fryser nåt så oerhört. Speciellt kall om fötterna.

Har haft massa funderingar ikväll. Jag måste se framåt. Jag måste vara positiv. Det är bara svårt när det där kommer tillbaka in i tankarna och tar död på all vettig tankegång. Kan inte sitta och ödsla energi på det , men å andra sidan dyker det upp emellanåt. =( Värst är väl att inte VETA. Å ena sidan skulle jag vilja titta i en kristallkula om närmaste tiden, å andra sidan vill jag inte. Fan vet vad man kan få se/reda på. *ryser*
Jag vill vara mentalt förberedd. Men jag kan inte gå "krigsberedd" 24 timmar om dygnet..gjorde de det första..det höll på att knäcka mig. Dessutom vill inte tårarna sluta rinna då heller. Nej. jag får försöka kanalisera allt det mot studierna. Det gick bra förra veckan iaf, fick massa gjort!

Nej, ut med hunden och sedan vara inne resten av kvällen/natten. Skönt! Saknar Thomas också, kom hem.....!


Jag sitter här

och känner mest för att lägga mig o sova nån timma. Men se det går ju inte...för jag har massor att göra. Kan inte minnas när jag haft såhär fullspäckade veckor sist. När jag pluggade upp betyg läste jag otroligt mkt hemifrån vilket passade mig som handen i handsken. Jag trivs bäst med det, det är lugn och ro, jag kan lägga upp allt efter min egna takt och jag känner dessutom att jag lär mig något. Att det som jag läser fastnar och jag förstår det. Dessutom blir man mer ansvarsmedveten osv.
Nu idag, känner jag mig mest trött. Jävligt trött. Imorse efter jag ätit frukost, o klockan visade halv sju hade jag enorm lust att gå tillbaka till sängen och sova.

Orkar inte höra massa pretto-kommentarer från någon tack, jag vet att jag inte är den enda som känner såhär. Men jag blir inte mindre trött för det.
Idag skulle jag inte klaga heller  om det inte vore för att jag åkt på att fixa med massa annat, oplanerade saker. Jag fick iaf idag bevisat för mig att jag inte är helt spånad iaf, jag skrev i det där programmet och se på fan; det gick galant!

om nån människa nu ändå skulle få för sig att gnälla på mig o detta inlägg; kom ihåg att jag knappast berättar allt här, ni vet inte ens hälften av mina problem just nu.