Time goes on..

så i övermorrn bär det av hemåt. Blandade känslor...blandade känslor har det varit här också. Ska skriva mer när jag kommit hem men tänkte göra en liten summering redan här.

Kultur: Lummelunda grottorna. De var skiitmycket vatten i grottorna så fick vi åla oss i låånga fula stövlar för att inte bli genomblöta där nere :P  Sedan har vi besökt raukområden på Fårö, igen. Denna gång grillade vi också..fastän det blåste utav helsicke. Vi åkte också kustvägen ned till Hoburg och vandrade bland klipporna. Käkade glass där också.

Sedan har vi spelat en del minigolf och besökt Kneippbyn och Vattenlandet där.

Jag o Thomas åt jättefin och god middag på en mysig restaurang vid Stora torget i Visby igår kväll också, jag valde oxfilé och han valde entrecote. Till efterrätt blev det pannacotta med blåbärssylt och melon. När jag satt och mumsade som bäst på oxfilén dök Hannah Widell upp...hon har lett bland annat relations -och samlevnadsprogram på TV.  Hon var ganska uppklädd och hade sällskap av tre andra tjejer som jag dock inte kände igen...hon verkade ha siktet inställt på party. Någon annan som definitivt också skulle festa var Isabella Löwengrip (Blondinbella) för hon kom trippande i skyhöga klackar ihop med sitt kompisgäng precis när jag o Thomas skulle åka hemåt. 

Vi promenixade runt i hamnen, smet in på Glass magasinet och köpte glass. Satt o njöt vid kajen och tittade på alla "fina" människor  :P hehe, Stockholmsveckan här nere och ni anar inte hur mkt stockholmska jag tvingats lyssna på....:P Roligaste är ju att allihop låter så tillgjorda....det är ju deras dialekt..men ändå..låter fånigt :P

Nu verkar det snart bli regn här, tyvärr..åskan har hörts avlägset och himlen är grå. Ganska skönt att sitta här och då bara koppla av. Imorrn blir det städning och ihoppackning av allt....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback