Proudly presents....



Tammy!! -belgisk vallhund, groendael! Vår nya voffsing, hon är alldeles underbar. Så himla kelig och snäll av sig. Det lite jobbiga är att vi har massa miljöträning framför oss med henne, hon har blivit uppvuxen på landet där typ tre bilar passerat på en dag och kanske lika många människor. Så när hon nu varit hos oss i ett par dagar så brukar hon gläfsa till när hon ser andra människor, bilar är hon rädd för och lastbilar och bussar är hon vettskrämd för. Koppel är också något nytt....men det går åt rätt håll. Nu verkar hon börja tycka att det är kul att få komma ut, hon verkar begripa vad kopplet betyder osv.

Vi är iaf helt tagna av hennes skönhet :P Sååå söt! Dessutom sover hon i sängen också :) Vi hämtade hem henne i lördags, hela dagen gick åt till att köra. Åkte 06 på morgonen och var inte hemma förrän runt halv åtta på kvällen. Men verkligen värt det =)

Annars är det väl som vanligt, praktiserar vidare men är hemma idag. mådde fruktansvärt dåligt inatt..nån magsjuka(?) så jag stannade hemma idag. Men känner mig också mkt bättre nu...skulle vilja gå på en promenad med Tammy kanske...synd bara att det regnar så förbannat.

Funderar också på att baka något smarrigt? :P

Kommentarer
Postat av: Anette aka Netza

Naaw, vad fin hon är. :)

Hur kommer det sig att ni tog en vuxen och inte en valp? (inte ifrågasättande, har ju själv vuxen katt, bara nyfiken. :P)

Hon vänjer sig nog snart. :)

2009-04-08 @ 16:13:45
Postat av: Annika

En valp är nästan som en baby...du kan inte alls lämna de själva, och dessutom måste de tränas i rumsrenheten vilket tar mkt tid i anspråk. Varken jag eller Thomas har den tiden....hon är tio månader vilket vi ungefär sökte efter. Hoppas hon snart vänjer sig...:)

2009-04-08 @ 17:49:18
Postat av: Anette aka Netza

Aha, ja, kan tänka mig att det är praktiskt att slippa det om man inte har tid. :)

2009-04-09 @ 15:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback