Nylackad

just målat naglarna..blev lilasilvriga..låter fult men är faktiskt snyggt. Målade först illrosa men det lacket är så irriterande, blir bara ränder och annat fult i det :/ Ska alldeles strax ut med hunden och sedan till affären för att handla lite saker. Borde bleka om håret och måste köpa balsam för det är slut också. Utan balsam blir mitt hår, efter tvätt, alldeles omöjligt att borsta ut. Som spunnet socker eller nåt sånt...ont gör det också.

Kikade runt på lite bloggar igen och upptäckte störiga saker folk gör då de skriver....

1 Använder utropstecken överallt, det är tröttsamt att läsa "och igår var vi hos Pelle!!! Sedan åt vi bullar!!" och "idag ska vi åka till kusten!!!" Man blir nästan andfådd över alla "utropande meningar.."

2) Stavar uselt..okej att alla inte kan stava helt korrekt..men tröttsamt när vuxna människor skriver uppenbarligen så fort att de missar bokstäver , t.e.x "itne" osv..

2) Vuxna tjejer, de jag sett är över 20 år som envisas med uttryck såsom "flikkan" om sig själva. Eh? Flikkan? Det inte bara SER fult ut, det låter fult också. Eller måste hela tiden ge komplimanger till sig själva på bilder typ "Ängeln" "lilla flikkan" "bejben" osv osv...såklart ska man tycka om sig själv men de här har fanimig hybris...:S

3) Människor som MÅSTE vara spydiga 24/7 i bloggen....o visst..det är de som blir kända men jag anser att det får finnas gränser också. Kenza är "storbloggare" men gör iaf nåt annat än BARA provocera. Bloggare såsom Kissie, Blondinbella och Katrin Zytomierska är ju typexempel på provokationsbloggare. Rätt besviken har jag blivit på Zytomierska också, ända sedan Alex gick ifrån henne verkar hon ha vigt sitt liv åt att bara komma med idiotiska påståenden om människor. Hon verkar desperat efter uppmärksamhet. Tråkigt. Mycket tråkigt...

4) Människor som måste vara sådär käcka i sina bloggar hela tiden, jajajaj bloggen är personlig och man får göra hur man vill. Men jag gillar inte sånt iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback