Why make anything simple?

Kan någon förklara hur man ska fixa något när man får noll information om det? Jag menar verkligen noll underlag...! Blir så jävla irriterad!! Jag har inte kommit på ett dugg med en uppgift och visserligen är vi tre personer men alla är lika förvirrade. Lyckat..! Verkligen! Så imorrn eller ja senast torsdag tänker jag ta ett rejält snack om detta..såhär fungerar det inte ...:S

Värsta höstrusket idag; blåser och spöregnar. Och eftersom jag lagat min dunjacka under helgen så åkte den på idag. Ångrar det inte det minsta...! Först nu, när jag gått med skinnjackan på i flera veckor som jag insåg hur varm den verkligen är. Det enda anmärkningsvärda på jackan är väl att den inte är lika smäcker som skinnjackan. Men å andra sidan, så är det med vinterjackor.Däremot funderar jag på att skaffa ny dunjacka, fast då nästa vinter. Alla pratar så om canada-goose jackan...kan inte låta bli att bli sugen på att prova en. Jag tycker iaf att min variant, som är inköpt på Vero Moda har hållt förvånansvärt bra kvalité. Den blir tre år gammal nu, jag har tvättat den minst lika många ggr och ändå håller den både formen och värmen. Färgen har heller inte daskats ur ;)

ikväll ska jag göra lite anteckningar kring den där uppgiften, plus försöka skriva ihop en egen manual till det där hopplösa dataprogrammet. Jag begriper ju inte vad människan säger så då får man ta tag i det själv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback