Spela roll?

Efter den artonde placeringen i ESC igår så rasas det från olika håll att vårt bidrag var fel. Ja, det må ju hända..men spelar det nån roll - nu? Om vi fått bättre placering om Sanna varit med...ja...kanske? Vem vet? Jag har iaf, de senaste fem åren, fått intrycket att det spelar ingen roll vem/vilka vi skickar. Och igår var det bara kompisröstning så det stod det härliga till. Kanske varit  så alltid ja...men det har fasen blivit värre med åren! Ta t.e.x länderna runt Balkan, enda dem gjorde var att ge poäng till sig själva och sin kassa bidrag. (ja, jag tycker de flesta var rena skiten) Hade iaf sett  Grekland som vinnare istället för Ryssland. Lettland var ju roligt iaf, jämförelevis med ryssarna. Och Norge hade ett smakfullt uppträdande. Nåja. spela roll vem/vilka som skickas.....


*********
update, gjorde en rundcheck bland bloggare o fann en kommentar om att Sverige alltid är dåliga förlorare. Alltså...VARFÖR "får" man inte uttrycka missnöje? så fort nån i Sverige blir förbannad över att vi inte vunnit något sport-evenemang, musik, etc etc så heter det att vi är dåliga förlorare?! Samma sak var det förra året också. När andra länder uttrycker missnöje, glädje etc så heter det att det är bra...men inte i Sverige tydligen? Samma sak med 6 juni..varför i hela fridens namn ska Sverige ha en nationaldag då vi ändå stämplas som främlingsfientliga och "nazister" då vi uttrycker stolthet över vårt land?! Nyss var det 17 maj i Norge....kallas dem för patriotiska idioter och "nazzar" då dem hyllar sitt land...nepp!
Om vi ändå inte kan uttrycka nåt positivt över vårt land m.m så förlorar ju sjätte juni hela sin mening. Skit i det då, liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback