Låt tjejer vara för f-n!

jag vet att man aldrig kan få bort problematiken, att man aldrig kommer kunna få det här brottet att upphöra, jag vet att det kommer alltid finns sjuka, perversa typer som inte drar sig för nåt bara för att få kränka någon. Men ändå reagerar jag. Och jag syftar på våldtäkt. Ta bara denna historia. Tjejen var en hårsmån ifrån att bli ytterligare ett våldtäktsoffer. Ren tur att hon hade handlingskraft nog att få in en smäll på äcklet.Men vad jag berörs mest illa av är att det känns som om ingen går säker, ingenstans. Hon frågade om han behövde hjälp med bilen och så gör han sådär. Samma med den tjejen för några år sen ju, hon gick ut med soporna, såg några killar som verkade ha motorstopp lr vad det nu var. Erbjöd hjälp och sen våldtagen i bilen. Igår läste jag om en tjej som våldtogs på skoltoaletten.
Vad är det som händer? Så mkt historier om försök till övergrepp och fullbordade övergrepp...så mkt psykisk ohälsa kan väl inte finnas hos killar/äldre män?
Det måste föreligga nåt fel någonstans. Man ska inte behöva vara rädd för att bli indragen på SKOLANS toaletter. Man ska inte heller bli misshandlad och våldförd på bara för att man erbjuder hjälp i nån form. Det är så sjukt alltsammans.
Har bara lust o låsa in mig nånstans när jag läser om allt sånt här, för precis överallt tycks perversa typer husera :(
Visst, killar utsätts också för övergrepp, kränkningar av olika slag..,men jag upplever det som om majoriteten av tjejer råkar ut för det. därav tycker jag dagens rubrik passar; låt oss tjejer vara för fan!!
***************

Jag sov till elva idag. Hrm. andra dagarna har jag sovit för lite, men idag blev det för mkt? För jag är ganska seg av mig. Men det kan ju bero på att jag slutkörd efter de där jobbiga dagarna. Funderar på att gå en promenad med hunden nu, men behöver först uträtta lite bankärenden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback