Anonym mobbning är hetare än någonsin

Sedan bloggarna blev populära har folk fått uthärda all möjlig skit. Mer eller mindre kända bloggare har fått nedsättande kommentarer, tillmälen, och obehagliga kommentarer. Även om alla politiker inte bloggar, så har många av dem fått en släng av sleven, bland annat Mona Sahlin. Jag tycker det så rätt handlat av henne, häng ut asen. Vissa hur omogna folk kan vara! Just bring it on! För det är just problemet, dessa personer har antingen för lite att göra om dagarna alternativt är otroligt osäkra på sig själva. Då är det lätt och bekvämt att skriva ut sin bitterhet och hat i email o sen posta. Ända sedan Internet kom går ingen säker, vem som helst kan utsättas för den här anonyma mobbningen. Det är samma tendenser som mobbare i skolorna, osäkra, omogna och bekräftelsebehov, enda skillnaden är att på Internet upplever dem som att de kan komma undan lättare med sina upptåg. Visst, skolorna är inte alltid så bra på att hålla efter mobbningen, men den syns på ett annat sätt. På Internet upplever många att de kan bara skriva saker o sen liksom komma undan med det. De missar att ip-adresser och dylikt kan avslöja dem.
Förjävligt är det iaf, folk borde ha bättre vett än att sitta och kränka folk. Speciellt att vuxna människor beter sig såhär är skandalöst. Sveriges makthavare, kan ni inte försöka knåpa ihop lite sysselsättning åt dessa människor så ingen behöver få kränkande mail, taskiga kommentarer eller bli förföljda i sina bloggar? Vore himla trevligt.

idag är jag också ledig. Lovely. Så vi ska åka iväg en sväng snart, sedan blir det väl att pyssla vidare här hemma. Igår var vi och firade Thomas farmor som fyllt år, åt grillad mat och satt ute i solen och njöt. Senare på kvällen besökte vi Thomas mamma, hon har nämligen fått en hundvalp! Hon har den på foder på uppdrag av självaste Försvarsmakten, de ska nämligen försöka göra en slags arbetsvovve av den där valpen. När den blivit lite äldre så ska vissa tester göras, klarar jycken det så tas hon ifrån Thomas mamma, om hon inte fixar det, så tillfaller hon foderägaren direkt. Ganska bra deal, men jag vet i fan om jag klarat det. Man fäster sig ju så vid det lilla livet. Åhh, hon var jättesöt igår. Somnade tvärt i mitt knä :) Och vääärldens sötaste lilla ansikte. Lustigt nog heter hon likadant som min tax i Tanum, -Bella!

Nepp, nu väntar annat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback