*suck* Folk på internet....

Jag kan verkligen gå bananas över folks beteende över internet. De verkar tro att dem bara kan köra över folk hur som helst, just för det verkar handla om att det är just över nätet.
Jag blir så förbannad på speciellt människor i lunarstorms diskus-forum, varför går man ens in i ett sånt forum om man inte tål kritik och mothugg? Kan någon ge rimligt svar på det?
Har mött så oerhört många muppar genom forumena, de är folk som helt spontant kan vräka ur sig dynga och sen inte motivera sig. Why?
Får dem någon slags kick av att spela idiot eller? Måste vara något sådant. Friskt är det ju inte!

Jag tar inga personangrepp, jag tar ingen omotiverad personlig skit. Vill ni framföra kritik, gör det konstruktivt. Att skriva att någon är "bara så patetiskt" är totalt intetsägande. och direkt kränkande.
Ni må tycka att jag kanske har konstiga åsikter, eller att dem går direkt mot era principer. Må så vara, men den som är och förblir patetisk är ni som vägrar inse att alla är olika. Att alla ser saker olika. Och som inte kan acceptera att alla inte tycker som ni. Ni som skriver "du är så patetisk" som svar på något helt annat.
Det är ni som är de riktiga patetiska personer

Jag tycker fan synd om er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback