Fylla år!! =)

My birthday today! Har fått urfina blommor av Thomas o presentkort som gör att jag kan äntligen köpa en klänning. Lika bra att slopa stan o titta på Torp, i stan är allt kasst. O nu har HM börjat stänga ned. Buhu! :S

Har jobbat som en tok i flera dagar, och än så länge skymtar ingen ledighet i sikte. varmt som tusan är det också, hörde att man uppmätt värmen till 35 grader. *pjuh*  det kan gärna vara 35 grader, då jag är ledig! annars kan det ösregna och åska. :P På tal om åska hade tidningarna några artiklar om hur man skyddar sig mot åskan. Ehhhh? Inte för att man ska underskatta naturens krafter, men hur stora odds är det för att träffas av blixten? Om man nu är rädd, stanna inne då. Håll er borta från elektriska prylar, är ett annat exempel. Tycker det finns betydligt värre saker att frukta förutom blixt o åska, som t.e.x sjukdomar, olyckor i trafiken etc. Och en sista sak; hur ofta har vi åskväder? Nä just det, inte särskilt ofta.

Nu ska man snart äta tårta och senare gå en sväng på Fjorden. Imorrn ska jag kanske till Torp, klänning-spaning på g! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback