Jul och allt..

Jaha, ,så har julen 2006 passerat då. Rätt skönt egentligen att ha det avklarat, blir rätt mycket farande fram o tillbaka för vår del. Dagen innan julafton var vi uppe hos pappa. Det var väl bra, men jag blev också förbannad över mycket. Orkar inte riktigt prata om det nu,....
På kvällen sedan besökte vi Maria som kommit till Sverige för att fira jul. Fick en jättebra julklapp av henne, en skrubbvante, en tvål och ett läppbalsam från Body Shop! ;) Sedan satt vi där och pratade ett tag.

På julafton var vi hos Thomas pappa, åt julmat, kollade på Kalle och öppnade klappar. Sedan på kvällen såg vi på film och även "Svensson, Svensson". Jag fick massa bra saker i julklapp, av pappa var det pengar, av min bror fick jag en kokbok som specialiserat sig på franska rätter, av farmor fick jag påslakanset, handdukar och pengar, av Ann fick jag ett jättefint halsband med ett hjärta med mörkröda stenar i. Av Thomas pappa fick vi en matmixer och av hans syskon glas underlägg.

På juldagen besökte vi Thomas mamma som också bjöd på jullunch, (är rätt trött på julmat nu...), sedan fick vi mer julklappar :) Thomas fick massa nya verktyg (alla hans gamla blev ju stulna i samband med bil-inbrottet) och så fick vi varsin resväska på hjul. Väldigt passande nu inför resan :P Dessutom, av Thomas ena bror, fick vi en vrålsnygg lampa. Ska ha den i sovrumsfönstret sedan när adventsstaken tas bort.
På kvällen gick vi ett helt gäng på bio, kollade på nya
Göta Kanal filmen. Den var verkligen suveränt rolig. Rekommenderar verkligen folk att se den. De hade fått med allting som blivit aktuellt nu med 2000talet. Dokussåpa, viljan att ständigt öka tittarsiffror och intriger, osv. =) Lena Endre hade en av huvudrollerna och var helt fantastiskt bra sin roll som "Vonna". Se filmen!!

Nu är jag rätt trött och vilsen. Har städat idag och lagat mat. Försökte söka ett jobb förut, men de där jävla e-ansökningarna är helt knäppa ju. Sidan bara försvann, två gånger dessutom :( Vad har folk emot hederliga brev eller enkelt email?! Istället ska man behöva fylla i hundratals rutor och formulär o sedan funkar det ändå inte. Jäkligt surt.
Imorrn har jag tänkt att försöka plugga, har ju trots allt rester kvar. Sedan försöka söka ännu mer jobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback